Manresa Turisme presenta “24 inspiracions”, una campanya a Instagram que vincularà 24 espais de la ciutat amb 24 reflexions

A més, inclou el sorteig d’un paquet turístic d’estada a la comarca cada setmana

imagen

Manresa Turisme ha dissenyat una campanya per a Instagram en format calendari d'advent sota el lema "Manresa. 24 espais, 24 inspiracions", on cada dia, des del dia 1 de desembre fins al dia 24 es penjarà una foto d'un recurs o espai turístic de Manresa que es vincularà amb 24 frases inspiradores, de 24 personatges que formen part del Pou de Llum de Manresa.


Aquest pou, que forma part dels 22 punts de la ruta ignasiana, esdevé el punt on Ignasi de Loiola va rebre la màxima inspiració durant la seva estada a la ciutat, fet que també va inspirar l'artista xilè Fernando Prats per crear una acció efímera de la qual en queda aquest pou ubicat sota el barri de la Balconada de Manresa i que esdevé un preciós mirador de la façana turística de la ciutat. Aquest pou, està tancat per una placa on hi apareixen 114 noms de personatges que al llarg de la història han rebut la inspiració, com li va passar a Sant Ignasi a la nostra ciutat. Dones i homes de diferents nacionalitats, religions, cultures i de diferents períodes històrics que en algun moment les seves reflexions han servit també per inspirar als altres.


Així doncs, per tancar un any que està sent diferent de qualsevol altre, aquesta campanya pretén també aportar aquesta inspiració als seguidors. A més, busca ser una petita aportació a aquest "turisme de benestar" que serà un dels productes claus a desenvolupar els anys vinents.


A més, com tot calendari d'advent, el dia 24, a banda de la publicació final, hi haurà un acte simbòlic de cloenda: la retransmissió en directe de la sortida del sol, sempre que la situació meteorològica ho permeti.


Per tal de dinamitzar la campanya, cada final de setmana es durà a terme un sorteig entre tots aquells seguidors i seguidores que hagin compartit la publicació a les seves històries d'Instagram, regalant 4 paquets d'estada al Bages de cap de setmana, aportats amb la col·laboració de Bages Turisme (Consell Comarcal del Bages). Els sortejos es faran públics els dissabtes durant la campanya, concretament els dies 5, 12, 19 i 26 (malgrat que la campanya finalitzi el dia 24). Tots els paquets inclouen una nit d'allotjament amb esmorzar, un dinar, una visita cultural i una proposta vinculada als vins del Bages, sigui la visita a un celler o un tast de vins. Cada inici de setmana es donarà a conèixer amb detall el que inclou el paquet que es sortejarà. A banda de compartir la publicació a les històries, es demanarà que els participants siguin seguidors de @manresaturisme.

Documents relacionats

  • imagen