El Centre Històric de Manresa estrena web amb l’objectiu de mostrar tota la seva activitat i millorar la interacció amb el ciutadà

La plataforma vol esdevenir una eina útil tant per al veïnat i els sectors econòmics del Centre Històric com per a la ciutadania de Manresa en general i els turistes que rep la ciutat, de tal manera que cadascú hi pugui trobar aquella informació actualitzada que necessiti.

imagen

La Regidoria del Centre Històric de l’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa una web específica (www.centrehistoricmanresa.cat) amb l’objectiu de mostrar tota la seva activitat i de millorar la interacció amb el ciutadà, així com per esdevenir una eina útil tant per al veïnat i els sectors econòmics que s’hi desenvolupen com per a la ciutadania de Manresa en general i els turistes que rep la ciutat, de tal manera que cadascú hi pugui trobar aquella informació actualitzada que necessiti.

 

La regidora de Centre Històric, Claudina Relat Goberna, ha destacat que amb la nova web “es fa un pas endavant per augmentar la relació entre l’Ajuntament i totes les persones que viuen o treballen al Centre Històric, que al capdavall són les que el fan bategar”. Alhora, ha afegit, “la web representa també una molt bona plataforma des de la qual captivar tota la ciutat, i també els turistes, perquè participin de la vida i l’activitat del Centre Històric, un espai que és un gran generador d’oportunitats i de futur”.

 

El disseny de la pàgina és accessible, senzill i intuïtiu per als ciutadans, que tenen la possibilitat d’accedir als continguts de manera còmode des de qualsevol dispositiu, ja siguin ordinadors, mòbils o tauletes. S'estructura en esdeveniments, activitats lúdiques i culturals i serveis públics que s’ofereixen a la ciutadania i al teixit empresarial. S'han creat vuit seccions específiques:

 

  • Agenda: inclou l'agenda cultural i d'oci que permet conèixer les activitats que es desenvolupen o que estan relacionades amb el Centre Històric.
  • Comprar: informació dels mercats (localització i horaris).
  • Menjar: inclou un mapa dels restaurants i esdeveniments gastronòmics.
  • Viure: zones verdes i ajuts econòmics relacionats amb el pagament del lloguer i rehabilitació de l'habitatge.
  • Emprendre: serveis i ajuts per obrir nous negocis.
  • Conèixer: continguts del patrimoni i turisme de la ciutat, fires i esdeveniments artístics i musicals.
  • Participa: àmbit social, iniciatives relacionades amb el comerç local i promoció del barri, i de caràcter veïnal, com per exemple entitats i associacions culturals, assistencials i juvenils, entre altres.
  • Informació pràctica: transport públic, aparcament i l'allotjament.

 

També s’incorporen enllaços d'interès de l’Ajuntament de Manresa i altres institucions —com per exemple el CEDEM, Fòrum, Càritas— de tràmits d'informació pública, subvencions i altres temes d'interès per al ciutadà perquè els usuaris puguin trobar-los de forma ràpida i senzilla.

 

A banda de la posada en marxa de la nova web, la Regidoria del Centre Històric també ha reforçat la seva presència a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i YouTube) amb la mateixa voluntat d’oferir més proximitat.

 

*A la imatge, la regidora Claudina Relat Goberna amb responsables d’establiments comercials del Centre Històric.

Documents relacionats

  • imagen