L’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages obtenen el compromís de la Generalitat de mantenir la parada del bus de Manresa al centre de Barcelona

El regidor d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa i conseller comarcal de Territori i Mobilitat del Consell Comarcal del Bages, David Aaron López Martí, ha fet una valoració positiva de la reunió, de la qual n’ha sortit el compromís de la Direcció General de Transports de no traslladar la parada fora del centre de Barcelona —tal com plantejava l’Ajuntament de Barcelona— i de mantenir-la ben a prop de Ronda Universitat, on para ara.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages han obtingut el compromís de la Generalitat de mantenir la parada del Bus Exprés Manresa – Barcelona al centre de la ciutat comtal. Així ho ha expressat el regidor d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa i conseller comarcal de Territori i Mobilitat del Consell Comarcal del Bages, David Aaron López Martí, que aquest dimarts s’ha reunit amb el Director de Transports de la Generalitat, David Saldoni de Tena, en una trobada virtual en la qual també hi ha pres part el vicepresident del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez Mosella. La reunió ha arribat després que l’Ajuntament de Barcelona fes pública la seva intenció de treure la parada de la línia de Manresa fora del centre de Barcelona.

 

López ha fet una valoració positiva de la reunió, de la qual n’ha sortit el compromís de la Direcció General de Transports de no traslladar la parada fora del centre de Barcelona —tal com plantejava l’Ajuntament de Barcelona— i de mantenir-la ben a prop de Ronda Universitat, on para ara. D’aquesta manera, subratlla López, “es manté la competitivitat del servei”.

 

El regidor i conseller comarcal de Mobilitat també ha recordat que es tracta de “la connexió més ràpida que tenim per anar de Manresa a Barcelona” i que “és una línia d’èxit: 350.000 usuaris utilitzen la parada de Ronda Universitat cada any en una línia que suma 600.000 usuaris l’any”. En aquest sentit, s’ha felicitat que les posicions d’Ajuntament, Consell i Generalitat “s’hagin alineat” en la cerca d’una solució que no faci perdre competitivitat al transport públic que enllaça el Bages amb la capital catalana.

Documents relacionats

  • imagen