L’Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de manteniment i millora del circuit de running del Congost

El circuit , de 600 metres de corda, és d’ús lliure per a tothom i té una gran acollida entre les persones aficionades a córrer o caminar.

imagen

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa continua treballant per millorar les infraestructures esportives de la ciutat. En aquesta ocasió, s’ha enllestit una nova actuació per adequar el circuit de running de la zona esportiva del Congost.  

 

Els treballs, valorats en 5.805 € (IVA inclòs), han consistit  en el reperfilat de la plataforma del circuit i la construcció de guals per a la correcta conducció d'aigües pluvials amb l’objectiu d’evitar els xaragalls que provoca la pluja. Al mateix temps, s’ha aportat 100 m3 de sauló cribat amb els corresponents treballs d'estesa, compactat i mullat de tot el terreny per tal de deixar el circuit de 600 metres de corda en perfecte estat per córrer o caminar.

 

Aquest espai esportiu d’ús lliure per a tothom està dissenyat per fomentar d’un estil de vida actiu de la població, acollint aquelles activitats que més gent practica en espais oberts com són caminar i/o córrer que, juntament amb altres hàbits saludables, milloren el benestar i la salut de les persones.

 

Actualment aquest circuit té una molt bona acollida entre la comunitat de corredors i corredores de la ciutat, ja que és un dels segments de carrera més populars a la zona amb un alt grau d’utilització i amb unes marques prou exigents (2’10’’ masculí i 2’47’’ femení), oimés tenint en compte que no és un circuit pla.

 

Pròximament es completarà a zona esportiva del Congost amb la instal·lació d’una taula de joc de tennis taula i la col·locació de diferents d’aparells d’exercici físic indicats per a persones majors de 60 anys, que completarà així l’espai de Workout  existent, la qual està més adreçada  a un públic jove.

 

 

Documents relacionats

  • imagen