S'INICIA LA CASA D'OFICIS DEL PROJECTE DINAMO XV

TENS MENYS DE 30 ANYS I ESTÀS A L'ATUR? VIUS AL NUCLI ANTIC DE MANRESA? VOLS FORMAR-TE COM A AUXILIAR DE PALETA? APUNTA’T A LA CASA D’OFICIS!

 

imagen

 

La Casa d'Oficis del Projecte de Treball als Barris està dirigida a persones menors de 30 anys en situació d'atur que resideixin al Nucli antic de Manresa i vulguin formar-se i adquirir experiència en el sector de la construcció (inclou un contracte amb l'Ajuntament de Manresa de sis mesos de durada).

Aquest programa té una durada de 10 mesos i inclou una primera fase de formació (gener-abril) i una segona fase de treball (maig-octubre).

En la fase de formació, els participants reben:

· Formació professionalitzadora en l'ofici de paleta

· Formació bàsica (català, matemàtiques, coneixement de l'entorn etc.)

· Desenvolupament personal i orientació per competències

· Curs d’Impressió 3D 

· Carnet de carretó elevador i certificat de PRL de la construcció

 

En la fase de treball, els alumnes que han superat la primera fase amb èxit són contractats durant sis mesos per l'Ajuntament de Manresa per a realitzar tasques de construcció i rehabilitació d'un edifici municipal, sempre sota la supervisió d'un docent- encarregat d'obra

 

Durant tot el projecte, els alumnes-treballadors reben el seguiment i la tutorització d'un responsable que vetlla pel seu correcte desenvolupament i aprofitament del programa així com la seva orientació posterior tant en el món laboral com educatiu.

 Encara t'ho estàs pensant??? Vine al CIO i t'informem, t'estem esperant!!!

 

Per a més informació rpardos@ajmanresa.cat o truca al 93.877.64.90

 

La Casa d'oficis està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris”.

Documents relacionats

  • imagen