L’Ajuntament organitza un curs sobre l’acompanyament durant el procés de dol, dins el projecte “Llar i cures, feines dignes”

El curs es farà els dies 8, 10, 12, 15 i 17 de febrer, de 9.30 a 12.30 h. S’adreça preferentment a persones majors de 45 anys, que en aquests moments estiguin aturades i inscrites al CIO.

imagen

El Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa ha organitzat per al mes de febrer el curs “Acompanyament durant el procés de dol”, que s’emmarca dins el projecte “Llar i cures, feines dignes”, una proposta formativa que busca incentivar l’ocupació de qualitat en tot el sector de l’economia de les cures mitjançant accions de sensibilització de la població així com a creació de recursos ocupacionals per als/les professionals del sector, i el suport i dinamització de la demanda d’aquests serveis, que garanteixin unes condicions de treball dignes.  

L'objectiu general del curs és descriure què és el procés del dol i adquirir eines per iniciar-se en l'acompanyament a les persones i famílies que es troben en aquesta situació. La proposta  formativa pretén oferir habilitats necessàries per poder acompanyar aquestes  persones així com revisar la visió sobre les pèrdues i la mort a les diferents cultures.

El curs té una durada de 20 hores i es farà els dies 8, 10, 12, 15 i 17 de febrer, de 9.30 a 12.30 h. S’adreça preferentment a persones majors de 45 anys, que en aquests moments estiguin aturades, i es valorarà que tinguin experiència en  tasques de cura de persones a nivell domiciliari  i inscrites al CIO, o en algun altre servei local d’ocupació.

 Els propers cursos que programats dins el projecte “Llar i cures, feines dignes” seran  “Tot el que et cal saber sobre el règim especial dels empleats/des de la llar”, el mes de març, “Gestió de l'estrès”, que es farà durant el mes d'abril,  i  “Intel·ligència emocional en l'àmbit assistencial”, el mes de juny.

Per a informació es poden adreçar al CIO al telèfon 938776490 o enviar un correu electrònic  a llaricures@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen