L'alcalde inaugura la 12a Jornada anual de la Federació d'Entitats d'Assistència a la Tercera Edat

La jornada s’ha celebrat avui a la residència IBAM-Montblanc de Manresa amb la participació de directors i professionals de residències de la tercera d’edat de la província de Barcelona.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit avui, a la residència IBAM-Montblanc de Manresa, a l’acte de d’inuguració de la dotzena edició de les jornades anuals de La Federació d'Entitats d'Assistència a la Tercera Edat (FEATE) que han aplegat a directius i professionals de residències que es dediquen a les tasques relacionades amb el col·lectiu de la gent gran a la província de Barcelona.

L’acte de benvinguda ha anat a càrrec de l’alcalde, que ha estat acompanyat pel president del Patronal de la Residència Montblanc, Josep Maria Estany; i la presidenta de FEATE, Assumpció Ros. També hi ha assistit Mercè Rosich, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa.

La jornada d’enguany està dedicada al tema “el treball de professionals: un valor de les nostres institucions”, i comptava entre els ponents amb Valentí Martínez, director general de la FUB; Antoni Espinal, director de la Fundació Ampans; el psicòleg i psicoterapeuta David González; i el tècnic de Recursos Humans, Hugo Moreno.

La FEATE neix l’any 1991 per atendre les demandes representatives de nou residències per a gent gran gestionades per organitzacions sense afany de lucre. Actualment, aquesta organització patronal representa prop de 50 entitats privades especialitzades en prestar serveis a la tercera edat des d’una òptica benèficoassistencial no mercantilista. 

Documents relacionats

  • imagen