L’Ajuntament inicia aquesta setmana els treballs per millorar l’accés a l’Escola Les Bases, al carrer Puigmal

L’actuació, amb un pressupost de 25.485 euros, té l’objectiu d’evitar l’estacionament incontrolat de vehicles i millorar l’entorn a l’entrada a equipament educatiu, a la zona nord de la ciutat.

imagen

L’Ajuntament de Manresa iniciarà aquesta setmana els treballs per millorar l’accés a l’Escola Les Bases, al carrer Puigmal. La intervenció, amb una superfície total de 670,26 m2, té l’objectiu d’evitar l’estacionament incontrolat de vehicles en aquest espai, millorar el seu enjardinament així com estendre de paviment de formigó a l’accés de vehicles al recinte de l’escola.

 

En aquest moments, l’entorn de l’escola es caracteritza per l’existència d’una zona pavimentada delimitada a banda i banda per una zona de terra sense vegetació. L’orografia sense desnivells facilita un estacionament incontrolat  que, tot i ser molt ocasional, genera incomoditats i degrada l’espai. 

 

En aquesta intervenció es preveu fer un moviment de terres que consisteix en una formalització de motes de terra que seran enjardinades amb una barreja de plantes de diferents floracions, que es completarà amb la plantació d’arbrat al llarg de l’accés a l’escola amb la voluntat de proporcionar ombra en aquest espai. Tant les motes com l’arbrat disposaran de sistema de reg per degoteig.

 

Els treballs tenen un pressupost de 25.485,36 euros (Iva Inclòs) i una durada de tres setmanes.

 

 

Documents relacionats

  • imagen