L’Espai Iris organitza un recital poètic per Instagram Live amb Zoe i Jacarandá Disidente, artistes i activistes LGTBI+

L’activitat tindrà lloc el pròxim dimecres 24 de març a les 19 h a través d’Instagram. Per a participar-hi només caldrà seguir un dels dos comptes (@sailgtbimanresa i @manresajove_ojb)

imagen

El proper dimecres 24 de març, a les 19 h de la tarda, es farà una nova activitat emmarcada dins de l'Espai Iris, espai per a joves LGTBI+ del Bages, organitzat conjuntament entre els SAIs del Consell Comarcal del Bages, l'Ajuntament de Manresa i l'Oficina Jove del Bages. En aquesta ocasió la proposta s'emmarca en una activitat virtual poètica, en directe, a través d'Instagram Live.

De nou des de l'Espai Iris  s'ofereix una proposta d'activitat al voltant de la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Aquesta vegada la proposta es podrà seguir a través d’Instagram Live, amb la participació de Zoe i Jacarandá Disidente, activistes i artistes LGTBI+, que portaran a terme un recital de poesia titulat "Heterocis l'últim", en el qual s’intercalaran els seus poemes.

La idea al voltant de la qual es contextualitza aquest recital poètic és la de visibilitzar les normes del sistema sexe-gènere que donen un lloc de privilegi i «normalitat» a les identitats cis (persones que s'identifiquen amb el gènere assignat) i heterosexuals i, alhora, reivindicar les diversitats i dissidències afectives, sexuals i de gènere.

L’objectiu de l’activitat és contribuir a desmuntar les normes socials gaudint d'un recital poètic en el qual  les artistes donaran espai a preguntes, comentaris i reflexions de les persones que les estiguin seguint a través del xat.

Per a participar-hi només caldrà seguir un dels dos comptes (@sailgtbimanresa i @manresajove_ojb) des dels quals es portarà a terme la presentació. Per a més informació podeu contactar amb els SAIs tant municipal (sai@ajmanresa.cat), com comarcal (sai@ccbages.cat) o amb l'Oficina Jove del Bages (whatsapp: 676664142).

 

Documents relacionats

  • imagen