S’obre un nou període d’inscripció per als cursos de català per a adults

Els cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística Montserrat són de caràcter no presencial. L’alumnat del darrer any es pot matricular avui dia 9 i dilluns 12 d’abril. L’alumnat nou es matricularà del 13 al 16 d’abril.   

imagen

El  Consorci per a la Normalització Lingüística Montserrat ha obert un nou període d'inscripció dels cursos de català per a adults (majors de 16 anys). Els cursos que s'ofereixen són de caràcter no presencial i hi ha dues modalitats:

 

  • Cursos virtuals: les classes són en directe, a través de l'ordinador (o tauleta/mòbil), amb el professor i els altres alumnes, dos cops per setmana.

 

  • Cursos en línia: els alumnes treballen pel seu compte sense horari predeterminat, en un entorn d'aprenentatge a Internet, i el professor estableix un pla de treball i un calendari.

 

El calendari de matrícula és el següent:

L’alumnat del darrer any pot fer la matrícula en torn preferent els dies 9 i 12 d'abril. L’alumnat nou pot sol·licitar una prova de col·locació per saber el nivell i fer la matrícula del 13 al 16 d'abril. Les matrícules s’han de formalitzar a través del web https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/

 

Documents relacionats

  • imagen