S’instal·la l’Arbre dels Desitjos i un banc pintat per l’artista Montse Forradelles al carrer de la Mel

La instal·lació de l’arbre i el banc permetran embellir la placeta de darrere de la Mel, situada entre el carrer de la Mel i el carrer del Camp d’Urgell, en ple centre històric.

imagen

L'Ajuntament de Manresa, a través de la Regidoria del Centre Històric, ha adequat la placeta de darrere de la Mel amb la incorporació de l'Arbre dels Desitjos i un banc pintat per l’artista Montse Forradelles. Es tracta d’una olivera que va estar ubicada a la Plana de l'Om durant la campanya de Nadal, en la qual s’hi podien penjar desitjos per a l’any 2021. L’acció s’emmarcava dins d’una campanya de foment del comerç.

 

A banda de l’Arbre dels Desitjos, a la placeta també s'hi ha instal·lat un nou banc que la Regidoria del Centre Històric va encarregar a l'artista Montse Forradelles perquè hi fes una actuació artística de record a tots els desitjos penjats. En paraules de l’artista, és "una representació de la ciutat, on apareix un ens que representa tota la ciutadania i com aquesta cuida la seva ciutat amb afecte i amor".

 

La regidora del Centre Històric, Claudina Relat Goberna, manifesta que la incorporació d'aquests elements, juntament amb els equipaments infantils ja existents i el mural de l'Artista Susanna Ayala ­—que es restaurarà en els propers mesos— crearan un espai lúdic i divers en aquesta plaça del centre històric, que compta també amb la Ludoteca Ludugurus.

 

*Imatge: La regidora del Centre Històric, Claudina Relat, amb comerciants del carrer Urgell i del carrer de la Mel.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen