Afectacions al trànsit per la Fira de Sant Andreu

Durant aquest cap de setmana, diversos carrers de la ciutat restaran tancats al trànsit i les línies de bus urbà i interurbà modifiquen recorreguts i parades per donar servei als usuaris.

imagen

Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Andreu, la Policia Local informa que el diumenge dia 30 de novembre, des de les 10h fins a les 22h, es tancaran a la circulació els carrers següents:

- Passeig Pere III: el tram comprès entre la bifurcació del C/Guimerà fins a la Pl. Bonavista, els vehicles procedents de Vic-Berga no podran accedir al centre per aquesta plaça.
- C/ Guimerà, tallat des de Crist Rei fins Muralla de Sant Domènec.
- C/ Sant Josep, tallat a l’alçada del carrer Súria.
- C/ Primer de Maig, tallat a l’alçada del carrer Carrasco i Formiguera.
- C/ València, tallat a l’alçada del carrer Sarret i Arbós.
- C/ Camps i Fabrés, tallat a l’alçada del pas elevat del ferrocarril
- C/ Font del Gat, tallat a l’alçada de Ptge. Ferrocarril.

El diumenge dia 30 la parada de taxis es traslladarà al carrer Circumval·lació, entre els carrers Puigterrà i Era Firmat.

El dissabte 29 de desembre, des de les 17h fins les 22h, i el diumenge 30, entre es 10h. i les 22h, es tallarà la circulació a Carretera del Pont de Vilomara, entre els carrer Foneria i Viladordis.

Afectacions al transport públic

La Fira provocarà també diverses afectacions que afecten al transport públic urbà i interurbà, que són les següents:

Dissabte 29 de novembre (a partir de les 17h):

Línia 1 La Balconada:

Es desviarà el recorregut a la Ctra. de Vic per accedir al carrer Gaudí, Viladordis, St. Cristòfol i Maria Aurèlia Capmany, continuant el seu recorregut habitual pel carrer St. Blai.

Parades suprimides: Foneria, Roger de Flor, Centre Cívic Joan Amades.
Parades habilitades: Gaudí i Mercat Sagrada Família.

Diumenge, 30 de novembre:

Línia F Festius:

El recorregut Balconada - Font es desviarà a la Ctra. de Vic per accedir al carrer Gaudí, Viladordis, St. Cristòfol i Maria Aurèlia Capmany, continuant el seu recorregut habitual pel carrer St. Blai.

Parades suprimides: Foneria, Roger de Flor i Centre Cívic Joan Amades.
Parades habilitades: Gaudí, Mercat Sgda. Família.

El recorregut Mion - La Parada variarà el seu itinerari a la Ctra. de Santpedor per accedir a l’Av. de les Bases de Manresa, Barcelona, Bruc, Era de l’Esquerra, Ctra. de Cardona i Muralla seguint el recorregut habitual en direcció a la Balconada.

Parades suprimides: Valentí Almirall, Pl. Mallorca, Est. Bus – Ctra. Santpedor, Ben Plantada, Pl. Espanya i Guimerà.
Parades habilitades: La Creu, Institut Lacetània, C. Hospitalari, Ginjoler, Bruc i Era Esquerra.

Així, els usuaris de Pl. Espanya es podran desplaçar a la parada de Ginjoler i els del carrer Guimerà a la parada Mercat de Puigmercadal, en direcció Balconada, i a la parada Plaça Sant Domènec en direcció a la Parada.

A les parades afectades així com a l’interior dels vehicles s’hi col·locaran rètols de forma molt visible per tal d’informar dels canvis.

Transport públic interurbà

Pel que fa al transport públic interurbà, la parada de la Pl. Espanya, restarà suprimida el dissabte 29 de novembre a partir de les 17 hores i el diumenge 30 de novembre tot el dia.

Per aquest motiu, totes les línies regulars que hi realitzen parada habitual durant aquests dies només tindran parada a l’Estació d’autobusos.

Documents relacionats

  • imagen