Tot a punt per a la celebració aquest cap de setmana de la 3a edició de Batecs

Tindrà lloc els dies 22 i 23 de maig a l’Anònima. Amb el títol de “Traspàs generacional”, la nova edició del Festival de Dansa de Manresa presenta una programació molt atractiva d’espectacles i pràctiques que posa l’accent en el vincle entre l’experiència dels mestres i el llenguatge innovador de les noves generacions. Les entrades es poden aconseguir a l’adreça https://ajmanresa.fila12.cat

imagen

Després que la pandèmia sanitària va evitar la celebració de l’any passat, tot està a punt per a la tercera edició de “Batecs”, el Festival de Dansa de Manresa. Se celebrarà aquest cap de setmana, 22 i 23 de maig a l’Anònima, amb una programació atractiva i de gran qualitat artística, que posarà de relleu el vincle entre l’experiència dels mestres i el llenguatge innovador de les joves generacions.

Organitzat per l’Ajuntament de Manresa i la Plataforma per la Dansa Catalunya Central –amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Olga Roig, Diputació de Barcelona, Institut del Teatre i Manresa d’Equipaments Escènics-  Batecs oferirà quatre espectacles i tres pràctiques de dansa.

D’acord amb l’actual normativa Covid, els aforaments són limitats. Les entrades telemàtiques es poden aconseguir a l’adreça https://ajmanresa.fila12.cat


Batecs s’estrenarà dissabte 22 de maig a les 19 h amb l’espectacle “Hi havia un jardí”, amb coreografia de Ramon Oller i interpretat pels ballarins d’Elysian Ballet, amb la col·laboració en directe de la cantant  Marina Rossell.

L’endemà, diumenge a les 13.30 h, Batecs proposta l’espectacle “L’home i el mar”, amb coreografies de Gemma Galera i Maxime Iaranelli, una proposta produïda per Sisè Sentit Estudi de Dansa de Canet de Mar i interpretada per Maxime Iaranelli i Mariona Borrell.

La tarda de diumenge, el Festival finalitzarà amb una sessió doble amb les dues darreres propostes. A partir de les 18 h tindrà lloc l’espectacle “Avec les temps”, amb Claire Ducreux i Toni Mira, duo de dansa, teatre musical i humor de carrer. A continuació, serà el moment l’espectacle “Lliures”, una mostra de propostes coreogràfiques de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Amb la voluntat d’experimentar el moviment i descobrir el seu propi cos i les seves infinites possibilitats, Batecs, com és habitual, ha inclòs en la programació unes pràctiques de dansa obertes a tothom. Dissabte 22, de 10 h a 13 h, tindrà lloc la pràctica “Consciència, sensació i espontaneïtat en moviment”, a càrrec d’Olga Tragant.  L’endemà, de 10 h a 11.30 h, hi haurà “Pràctiques de partnering”, a càrrec de Maxime Iaranelli i Gemma Galera. A continuació, a les 12 h, es proposa la pràctica “Silent Dance”, en la qual s’anima a les persones participants a portar els seus auriculars i descarregar-se la sessió del DJ per ballar i gaudir.

Les inscripcions a les pràctiques es poden fer a través de l’adreça www.batecsdedansa.cat

Per consultar el programa cliqueu AQUÍ

Foto i VIDEO Ajuntament de Manresa: Laura Bataller i la regidora de Cultura, Anna Crespo, a l’Anònima

Documents relacionats

  • imagen