Manresa Turisme, present a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2021

L’acció va comptar amb el suport de Bages Turisme

imagen

Manresa Turisme va assistir aquest dimecres a la Fira Internacional de Turisme FITUR a Madrid amb l'objectiu de presentar la ciutat, el Bages i el Camí Ignasià a operadors internacionals. L'acció va comptar amb el suport de Bages Turisme, motiu pel qual els productes estrella de la comarca, com la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages, el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central o els principals recursos turístics comarcal també formaven part de la cartera de productes presentats.

L'assistència a la fira es va fer sota el paraigua de l'Agència Catalana de Turisme i l'Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona i Manresa i el Bages van poder disposar d'un espai com a coexpositors dins l'estand de Catalunya a l'espai reservat a la marca Paisatges Barcelona.

Durant la jornada, es van realitzar quatre presentacions amb operadors internacionals, tant majoristes com de venda directa, amb els que es van poder arribar a diferents acords de col·laboració, campanyes de co-marketing, viatges de familiarització i accions de comunicació, degut a la bona acollida que van tenir els productes i propostes presentats, especialment els vinculats directament al Camí Ignasià i les opcions que ofereix Manresa i la comarca com a final d'aquest camí. Durant els dies vinents, es treballarà per anar concretant aquests acords amb els diferents operadors.

Aquesta acció forma part del pla de màrqueting turístic de la ciutat de Manresa, dins el programa de comercialització i és la primera acció presencial que ha pogut dur-se a terme després de la crisi generada per la Covid-19.

El pròxim esdeveniment d'aquest tipus serà la Fira BTravel, a Barcelona, on també es buscarà establir presentacions i trobades amb operadors i agents del sector.

Documents relacionats

  • imagen