El CEDEM programa nous cursos de formació per a emprenedors i empreses

“Com trobar la meva empresa ideal”, “CEDEM Talent”, “Avalua la teva idea empresarial i concreta els elements clau del teu negoci”, “Vídeo màrqueting per a les Xarxes Socials”, són les propostes que s’ofereixen en línia la darrera setmana de maig i durant el mes de juny.

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix les properes setmanes  diversos cursos en línia gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.


Els cursos en línia previstos són els següents:

 

S’adreça a persones que volen crear una empresa. Es dona a conèixer el projecte Reempresa, on es pot trobarar moltes en funcionament, que es venen i que poden interessar. Aquesta formació ajuda a identificar quina és la teva empresa ideal i coneixeràs com funciona la cerca d'empreses a través del Marketplace i quins aspectes has de tenir en compte.


Programa per treballar les actituds i aptituds necessàries per ser una persona emprenedora d'èxit, ja que és tant o més important que tenir una bona idea.


La persona emprenedora que ja té una idea, ha de poder avaluar si aquesta idea és una oportunitat de negoci i quina estratègia es vol seguir. La coherència del model de negoci serà clau.

El vídeo màrqueting és una eina de màrqueting online que es base en la utilització de la imatge audiovisual, principalment a través d'internet, per aconseguir diferents objectius de l'estratègia de màrqueting del teu negoci.

Més informació i inscripcions a : https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses


Per inscriure’s al CEDEM Talent: https://www.manresa.cat/cedem/article/11617-cedem-talent


Les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.


Totes les formacions es faran en format on-line a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits us confirmarem la plaça i us farem arribar el link de la formació.

 

Documents relacionats

  • imagen