Manresa celebrarà la revetlla infantil sense petards

La celebració es durà a terme el pròxim 23 de juny a les 19 h al pati de l’Anònima i inclourà un espectacle de la companyia 2princeses barbudes. Tot i que l’activitat és gratuïta, cal reservar prèviament a través del portal ajmanresa.fila12.cat a partir del dimarts 15 de juny.

imagen

El pati de l’Anònima (entrada pel carrer Llussà, 9) acollirà el pròxim 23 de juny la 23a edició de la revetlla infantil, que enguany se celebrarà tenint en compte totes les mesures Covid i en un format similar al Carnaval infantil. Aquest any no es farà l’encesa de la foguera.

La celebració inclourà l’espectacle ‘La bona vida’ a càrrec de la companyia 2princeses barbudes. Es tracta d’un concert adreçat a tota la família que integra cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. En l’espectacle la companyia transporta als espectadors vuit mil anys abans de Crist i es posa a la pell dels primers humans per explicar-los com era la seva vida i costums.

La revetlla infantil està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i  l’associació d’espectacles infantils i juvenils Imagina’t, qui animen a les famílies de la ciutat a participar d’aquesta celebració. Enguany, torna amb aquest format especial, després que l’any passat no es pogués celebrar.

Aquest dilluns, la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo Obiols, i els representants  d’Imagina’t, Joan Vilà i Josefina González han presentat el cartell de l’edició d’enguany públicament.

Mesures Covid

Tot i que l’activitat és gratuïta, les famílies interessades hauran de reservar prèviament seients a través del portal ajmanresa.fila12.cat a partir del dimarts 15 de juny a les 8 h.

Les persones assistents hauran d’anar acompanyades de la seva bombolla habitual de convivència i portar mascareta en tot moment. Cal ser-hi trenta minuts abans de l’activitat.

 

Documents relacionats

  • imagen