La plaça Europa incorpora una àrea de jocs infantils pintats al terra

Es tracta d’un laberint circular i uns cocodrils il·lustrats al paviment obra de l’artista plàstica Montse Forradelles. L’actuació, impulsada per la regidoria del Centre Històric, té per objectiu la promoció dels jocs entre infants al carrer, així com la dinamització d’aquesta zona de la ciutat.

imagen

L'Ajuntament de Manresa, a través de la Regidoria del Centre Històric, ha adequat la plaça Europa amb la incorporació d’una zona de jocs infantils pintada a terra obra de l'artista plàstica Montse Forradelles.

 

Forradelles ha elaborat un laberint circular sobre el paviment, on els infants poden entrar tot procurant que no els atrapin els cocodrils dibuixats al terra. La nova àrea de jocs segueix la línia de la que ja es va fer al Puigmercadal, on hi ha pintada una xarranca i altres figures a càrrec de l’artista Susanna Ayala.

 

L’actuació té per objectiu la promoció dels jocs entre infants al carrer. La regidora del Centre Històric, Claudina Relat Goberna, manifesta que la incorporació d'aquests elements ajudarà a la dinamització d’aquesta zona de la ciutat, tot creant espais lúdics i diversos.

Documents relacionats

  • imagen