L'Ajuntament de Manresa homenatja Maria Vila Seubas pel seu centenari

La regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, li ha lliurat un obsequi i un ram de flors en nom del consistori

imagen

La regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa M. Ortega Juncosa ha visitat avui Maria Vila Seubas, nascuda el 15 de juny de 1921, a Sant Salvador de Guardiola, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors en nom del consistori per commemorar el seu centenari.

L’homenatge s’ha celebrat al carrer Roger de Flor, on resideix, en un acte en el qual l’han acompanyat també el seu fill Josep Maria i la seva jove Dolors, que l’han felicitat pels seus 100 anys.

 

Maria Vila Seubas és vídua, té un fill, 2 néts i dos besnéts.  Va venir a viure a Manresa quan es va casar l’any 1945 amb el seu marit, Ramir Boy. Els primers anys de vida laboral va treballar al ram del tèxtil a Sant Pau, als Comtals i al Pont Vell. L’any 1953 va obrir una botiga de retalls al carrer Joc de la Pilota, establiment que va restar obert fins a l’any 2003 com a botiga de teixits i confecció de roba.

 

En aquesta moments ocupa el seu temps llegint revistes, mirant la televisió i acompanyant la seva família.

Documents relacionats

  • imagen