El Nou Congost de Manresa serà la seu de les Lligues Catalanes 2021 masculina i femenina de bàsquet

La 42a Lliga Catalana d'equips ACB es disputarà el 4 i 5 de setembre, mentre que diumenge 12 tindrà lloc la 33a Lliga Catalana Femenina.  Manresa reforça així el seu rol històric com a ciutat de bàsquet en una temporada en què també exercirà la Capitalitat del Bàsquet Femení.

 

imagen

El Pavelló Nou Congost de Manresa acollirà, a principis de setembre, una nova edició de les Lligues Nacionals Catalanes d'equips ACB i Femenina amb el patrocini de l’empresa AON,  que renova el seu compromís i amplia el seu acord amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per recolzar, a més, totes les categories tant femenines com masculines de les Lligues Nacionals Catalanes.

Amb aquest anunci, Manresa reforça el seu paper com a ciutat de bàsquet, oimés tenint en compte que la ciutat ha estat seleccionada com a Capitalitat del Bàsquet Femení durant la temporada 2021-2022. Aquestes finals de les lligues catalanes seran uns dels plats forts d’una programació d'actes prevista a Manresa per potenciar el bàsquet femení, i que comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i de les entitats que fomenten el bàsquet femení a la ciutat com ara la Joviat, la Salle, el Bàsquet Manresa o l'Oms i de Prat.

 

42a Lliga Nacional Catalana ACB

 

Dissabte 4 i diumenge 5 de setembre es disputarà la Lliga Catalana ACB 2021 corresponent a la temporada 2021-22. Com a la darrera temporada, la competició tindrà format de Final a Quatre (semifinals i final) amb la participació del MoraBanc Andorra, BarçaJoventut Badalona Baxi Manresa.

Aquesta 42a edició de la Lliga Catalana ACB arrencarà dissabte 4 de setembre amb la disputa de les semifinals previstes per a les 19 h i 21.30 h (el sorteig de semifinals tindrà lloc durant el mes de juliol de 2021) i televisades en directe per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3. Pel que fa a la Final, aquesta tindrà lloc diumenge 5 de setembre a les 21.30 h i també es podrà veure per Esport3. Abans, a les 19 h, es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc.

A la darrera edició celebrada al setembre passat, el MoraBanc Andorra va sumar el seu segon títol de la competició en imposar-se al Barça per un 84-85 en una final disputada al Palau Blaugrana de Barcelona.

33a Lliga Nacional Catalana Femenina

 

El Nou Congost també serà l'escenari de la 33a edició de la Lliga Catalana Femenina 2021 que un any més comptarà amb l'Spar Girona i el Cadí La Seu com a protagonistes. La Final es disputarà diumenge 12 de setembre a les 12 h i s'emetrà en directe per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

L'equip gironí, amb 9 títols en total, és el vigent campió després de superar a l'edició anterior disputada al Palau Blaugrana de Barcelona, al Cadí La Seu per un 69-61.

 

AON

 

Empresa líder en serveis professionals globals, AON ja porta 3 temporades vinculades amb la competició i enguany donarà nom al títol oficial de la competició 'LLIGUES CATALANES AON 2021'. En pròximes dates es presentarà el nou cartell amb la renovada imatge de la competició.

 

Documents relacionats

  • imagen