L’Ajuntament de Manresa presentarà els resultats de l’estudi sobre els nous models d’habitatge per a persones grans aquest dimarts 22 de juny

La sessió es farà a l’auditori de la Plana de l’Om, a les 12 del migdia, i és oberta a tota la ciutadania.

imagen

L’Ajuntament de Manresa presentarà aquest dimarts 22 de juny els resultats de l’estudi que s’ha elaborat sobre els nous models d’habitatge per a persones grans. La sessió es farà a l’auditori de la Plana de l’Om, a les 12 del migdia, i és oberta a tota la ciutadania. Cal reservar localitat a través del correu electrònic serveissocials@ajmanresa.cato a través del telèfon 93 875 25 07.

 

L’estudi ha estat impulsat per les regidories d’Habitatge i d’Acció i Inclusió Social, amb la col·laboració de la regidoria de Persones Grans. S’emmarca en els compromisos del Pla Local d’Habitatge 2017-2022 i dona resposta a l’acord que l’any passat van signar l’Ajuntament de Manresa i la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran per tal d’estudiar la possible promoció de nous habitatges o bé per millorar els existents.

 

Per elaborar-lo, a banda de realitzar una diagnosi de la situació actual, s’han fet enquestesa 390 manresans i manresanes majors de 60 anys per conèixer la seva opinió sobre com volen viure, sobre quins models d’habitatges serien els seus ideals i sobre quines necessitats específiques té el col·lectiu. També s’han creat grups de debat per aprofundir en la temàtica i s’han fet entrevistes individualitzades.

 

La sessió anirà a càrrec de la regidora d’Acció i Inclusió Social, Mariona Homs Alsina, del regidor d’Habitatge, Jamaa MBarki El Bachir, i de la regidora de Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa.

 

Documents relacionats

  • imagen