Continuen obertes les inscripcions per assistir a la revetlla infantil

Tot i que l’activitat és gratuïta, les famílies interessades han de reservar prèviament seients a través del portal ajmanresa.fila12.cat.

La celebració tindrà lloc el pròxim 23 de juny a les 19 h al pati de l’Anònima i inclourà l’espectacle ‘La bona vida’ de la companyia 2princeses barbudes.  

imagen

Les entrades per assistir a la revetlla infantil, que enguany se celebra tenint en compte totes les mesures Covid i en un format similar al Carnaval infantil, continuen obertes. Les famílies interessades poden reservar els seus seients a través del portal ajmanresa.fila12.cat. Les persones assistents hauran d’anar acompanyades de la seva bombolla habitual de convivència i portar mascareta en tot moment. Cal ser-hi trenta minuts abans de l’activitat.

 

La celebració inclourà l’espectacle ‘La bona vida’ de la companyia 2princeses barbudes. Es tracta d’un concert adreçat a tota la família que integra cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. En l’espectacle la companyia transporta als espectadors vuit mil anys abans de Crist i es posa a la pell dels primers humans per explicar-los com era la seva vida i costums.

 

La revetlla infantil està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i l’associació d’espectacles infantils i juvenils Imagina’t.

Documents relacionats

  • imagen