La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín Martínez, visita l’Ajuntament de Manresa per tractar temes rellevants per la ciutat

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín Martínez, ha visitat aquest dimarts l’Ajuntament de Manresa, on s’ha reunit amb l’alcalde, Marc Aloy Guàrdia, per tractar diversos temes rellevants per la ciutat. A la trobada, també hi ha assistit el primer tinent d’alcalde, Valentí Junyent Torras, i la segona tinent d’alcalde, Cristina Cruz Mas.

imagen

Sobre la taula, s’han posat polítiques socials, econòmiques, d’ocupació i de suport a la cultura encarades a recuperar l’activitat després de la pandèmia i a fer front als reptes que haurà d’afrontar la ciutat. Així, s’ha acordat que les dues institucions col·laboraran perquè els recursos europeus que han d’arribar —els Next Generation— puguin beneficiar la ciutat, “que té projectes molt interessants” —en paraules de la presidenta Marín—. I, en un àmbit més local, s’ha demanat la participació de l’ens provincial per aconseguir nou sòl industrial, bàsic per atraure nova indústria i perquè les empreses actuals puguin créixer.

 

Durant la reunió, l’alcalde, Marc Aloy Guàrdia, també ha exposat a la presidenta de la Diputació el projecte Manresa 2022, que comportarà l’arribada “del Museu del Barroc de Catalunya, un projecte cultural de primer nivell”, ha detallat l’alcalde, que ha explicat que s’ha demanat també la col·laboració de la Diputació perquè sigui una realitat el més aviat possible.

 

Abans de la reunió, la presidenta de la Diputació ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Manresa i ha visitat el Saló de Sessions. A la recepció, també hi ha estat present el regidor Felip González Martín.

Documents relacionats

  • imagen