Tractament fitosanitari contra el pugó a l'arbrat de diversos punts de la ciutat

L’actuació tindrà lloc la nit de divendres 2  a dissabte 3 de juliol, de les 10 del vespre a les 6 de la matinada.

imagen

La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la nit de divendres 2 de juliol a dissabte 3, de les 10 del vespre a les 6 de la matinada, es portarà a terme un tractament fitosanitari en diverses zones de la ciutat pel control de la plaga del pugó i àcars, que són uns insectes que malmeten els arbres i la vegetació.

Els arbres tractats són de les espècies Tilia i Liriodendron. Els treballs es faran als següents carrers i places de la ciutat: Plaça Catalunya, plaça Vuit de Març, plaça Anselm Clavé i carrer Alfons XII.

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre.

L'actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns i, a més, es delimitarà la zona per evitar persones alienes al tractament. Als carrers on hi terrasses de bar, el tractament comença a partir de la 1 h de la nit. Per a més informació trucar al 010 (cost segons operadora) o al telèfon gratuït 93 878 23 01 o al WhatsApp municipal 644 069 801.

Documents relacionats

  • imagen