Aquesta setmana es faran treballs de millora de calçades a trams dels carrers Pau Casals, Francesc Juanola i al Xup

L’actuació al carrer Pau Casals ha començat avui. Dimecres s’iniciarà al barri del Xup, i dijous al carrer Francesc Juanola.

imagen

La Secció de Planificació de la via pública de l’Ajuntament de Manresa informa que aquesta setmana continuen els treballs d’asfaltat de calçades a la ciutat, unes actuacions que formen part el Pla de Millora de l’Espai Públic 2021. La setmana passada se’n van fer als carrers Girona, Major i al Passatge Ferrocarril.

 

Avui els treballs de pavimentació s’han iniciat al carrer Pau Casals, entre el carrer Santa Joaquima i el carrer Enric Morera. Dimecres s’actuarà al barri del Xup, al tram entre el bloc número 5 i el número 9; i dijous començaran al carrer Francesc Juanola, entre el carrer Divina Pastora i el carrer Oms i de Prat.

 

Treballs al carrer Pau Casals

 

A partir d’avui i durant tres dies es tallarà el trànsit de vehicles del carrer entre el carrer Santa Joaquima i el carrer Enric Morera, sense afectar a les cruïlles amb aquests carrers ni amb els carrers Amadeu Vives i Lluís Millet.

 

La Línia 2 La Parada del servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut i no realitzarà les parades de: Pau Casals i La Parada. Consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com.

 

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es farà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

 

Treballs al barri del Xup, entre el bloc número 5 i el bloc número 9

 

A partir de demà es prohibirà l’estacionament a partir de les 15 h. Dimecres al matí es tallarà el trànsit de vehicles entre l’accés de la C-37z i l’escola Muntanya del Drac, afectant el vial d’accés a l’Església de la Mare de Déu del Roser. És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

 

Treballs al carrer Francesc Juanola, entre el carrer Divina Pastora i carrer Oms i de Prat

 

Dimecres es prohibirà l’estacionament a partir de les 8 h. A partir de dijous, 15 de juliol, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Francesc Juanola, entre el carrer Divina Pastora i el carrer Sant Magí, sense afectar a les cruïlles.

 

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre que  l’estat dels treballs així ho permeti. És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

 

 

Properes actuacions

 

  • Carrer Roger de Flor, entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Magí.
  • Carretera de Santpedor,  cruïlla amb accés a l’Estació d’Autobusos.
  • Passeig Pere III – Plaça Espanya (parada de transport interurbà).
  • Avinguda Bases de Manresa, entre plaça Bages i el carrer Font del Gat.
  • Carrer Caputxins, entre carrer el carrer Sant Benet i el carrer Nou de Santa Clara.

 

 

  • Fotografia:  Treballs finalitzats al Passatge Ferrocarril

Documents relacionats

  • imagen