Manresa Turisme organitza ‘Maridatges de Patrimoni’, un cicle de tastos a diferents espais patrimonials de la ciutat

La primera sessió tindrà lloc el dia 25 d’agost a la Casa de la Culla i s’organitza conjuntament amb Parc de la Séquia

imagen

Manresa Turisme estrena una nova activitat, ‘Maridatges de Patrimoni’, que consisteix en maridar vins de la DO Pla de Bages amb espais patrimonials i turístics de la ciutat. Aquesta activitat va néixer en format on-line durant el confinament de 2020, a través d’una campanya a Instagram on setmana a setmana es relacionava un espai turístic amb un vi del Bages, vinculant els elements més destacats del patrimoni amb les característiques dels diferents vins. La proposta on-line va tenir una molt bona acollida i és per això que ara es trasllada a la presencialitat, sempre complint les mesures vinculades a la Covid.

 

Aquesta primera sessió, prevista pel dia 25 d’agost, es durà a terme a la Casa de la Culla i s’organitza de manera conjunta amb el Parc de la Séquia. Es realitzaran dues sessions, una a les 19 h i l’altra a les 19.30 h, amb un màxim de 10 persones per grup. En primer lloc, es farà un recorregut exterior per la Casa, seu de la DO Pla de Bages, i tot seguit es passarà a fer el tast de quatre varietats que no sols es vincularan amb la Casa de la Culla, sinó amb altres recursos de la ciutat.

 

La voluntat de Manresa Turisme és anar organitzant sessions d’aquesta experiència a diferents espais patrimonials de la ciutat, tant de caràcter cultural com a espais naturals, amb la col·laboració dels agents del territori.

 

Les entrades estaran disponibles a partir d’aquesta setmana tant a la web de www.manresaturisme.cat com a www.parcdelasequia.cat 

Documents relacionats

  • imagen