Espai dedicat al joc en català al Campi qui jugui d’enguany

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i l’Associació Campi qui jugui han signat un conveni de col·laboració per promoure la campanya I tu, jugues en català?

imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i l’Associació Campi qui jugui han signat un conveni de col·laboració per promoure la campanya I tu, jugues en català? i per tant, els jocs i joguines en català en el marc de la 29a edició del Saló de la Infància i la Joventut Campi qui jugui. Han signat l’acord, Jordi Santamaria, president de l’Associació, i Joan Calmet, president del Consell del CNL Montserrat.

Aprofitant la diversitat d’activitats de lleure i d’espais que ofereix el Campi qui jugui als infants i adolescents durant les vacances de Nadal, l’organització oferirà un espai dedicat al joc en català on els infants podran jugar en català i amb jocs en català tot potenciant l’ús de la llengua catalana al costat d’actituds i valors com la creativitat o la cohesió.

L’objectiu de la campanya I tu, jugues en català? és fomentar l’ús del català entre la ciutadania en l’àmbit lúdic i cultural mitjançant l’ús del joc i les joguines en català, en aquest sentit, s’ha difós entre les botigues de joguines, la majoria de les quals s’hi han adherit. Se les pot reconèixer perquè exhibeixen en l’aparador una capsa vermella amb el lema de la campanya.

I tu, jugues en català? serà present al Campi qui jugui, juntament amb el material de sensibilització: adhesius, fulls informatius i cartes als Reis. També hi haurà fullets amb la llista d’establiments de l’àmbit territorial del CNL que s’han adherit a la campanya i es comprometen a tenir jocs i joguines en català.

El Campi qui Jugui és el Saló dela Infància i a Joventut de la Catalunya central que té lloc al complex del Vell Congost de Manresa del 27 de desembre al 4 de gener. És organitzat per l’Associació Campi qui jugui, formada per voluntaris sense ànim de lucre, vinculats al món associatiu de l’educació i del lleure, la pedagogia i la docència.

 

 

Documents relacionats

  • imagen