La 3a edició del Festivalet de Circ de Manresa arrenca aquest divendres al Kursaal amb l’espectacle “Suspensión”, de la companyia Nueveuno

Les entrades per a l’espectacle inaugural es poden reservar a través de la web del Kursaal. El Festivalet continuarà dissabte a l’Anònima amb diversos espectacles per a tots els públics a càrrec de companyies catalanes i internacionals. 

imagen

El món del circ serà el gran protagonista aquest proper cap de setmana a Manresa, amb la celebració els dies 3 i 4 de setembre, de la 3a edició del Festivalet de circ, una proposta cultural organitzada per l’Ajuntament de Manresa i La Crica.

 

Després d'un any sense activitat cultural, el Festivalet torna amb més ganes i il·lusió que mai, afrontant nous reptes i adaptant-se a la nova situació social i sanitària. En aquesta 3ª edició, hi seran presents artistes i companyies internacionals, però també les imprescindibles, les de km0, amb propostes per a tots els públics, amb estils ben diferents.

 

L’estrena del Festivalet serà aquest divendres, 3 de setembre, a les 20 h, al teatre Kursaal amb l’espectacle Suspensión, de la companyia madrilenya Nueveuno Circo, un espectacle de malabars i manipulació tradicionals amb una formulació contemporània, el qual el públic es podrà reconèixer i emocionar. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.


 

L’Anònima, epicentre del Festivalet

 

El gruix del Festival tindrà lloc aquest dissabte, 4 de setembre a l'Anònima, que acollirà quatre espectacles de diverses disciplines circenses, amb propostes molt diverses i estils ben diferents. La jornada està amenitzada pel dinamitzador Ricky, el profesor de tenis, que amb acrobàcies, piruetes i bon humor farà passar una bona estona als assistents entre espectacle i espectacle.  L’espai es completa amb una zona de xics, servei de bar, ambientació musical a càrrec de Wake up Jamaica i moltes sorpreses. 

 

La jornada s’iniciarà a les 11 del matí amb el taller de circ, conduït per formadors de LaCrica, que permetrà als participants experimentar les emocions del circ en un ambient lúdic i relaxat. A l’1 del migdia, el Kolectivo Konica, de la mà de Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marino, Mar-i-cel Borràs, Michela Fiorani i Shakti Olaizola, portaran a l'escenari l’espectacle  La punta de mi nariz, un número d'equilibris acrobàtics.

 

A la tarda,  a partir de les 17 h, la jornada continuarà amb els formadors i alumnes de l'Aula de Circ LaCrica, que portaran a escena l'espectacle multidisciplinari Cabaret, 10 anys de LaCrica. A les 18.30 h,  la Cia Soon,  presentarà l’espectacle d’acrobàcia amb tots d’humor Gregaris, una proposta conduida per Manel Rosés i Nilas Krolind. A les 8 del vespre serà el torn de la companya belga-argentina BalBàl Company, amb Josefina Castro i Daniel Ortiz, que oferirà un quadre aeri en altura amb el nom de Ninguna palabra.  

Documents relacionats

  • imagen