Manresa participa en la jornada de Transferències Urbanes d’Urbact a Madrid amb dues xarxes europees

Els dies 7 i 8 de setembre una delegació de l’Ajuntament de Manresa participa en les jornades de Transferencies Urbanes organitzades pel punt nacional d’Urbact Espanya a Madrid, com a part del període d’intercanvi de coneixement de les ciutats participants a les xarxes d’aquest programa europeu. El regidor d’Hisenda i Presidència, Valentí Junyent Torras, participa en una de les taules rodones sobre “Regenerar, activar y cohesionar la ciudad consolidada”.


imagen

L’objectiu de les jornades, organitzades pel Punt Nacional d’Urbact i l’Ajuntament de Madrid és el d’intercanviar experiències, potenciar el diàleg multinivell, treballar en xarxa i transferir coneixement a altres ciutats, no tan sols entre els participants a les diferents xarxes de transferència sinó també obert a altres ciutats vinculades a Urbact. La delegació de Manresa ha exposat el projecte de La Canal en una de les ponències i està formada per Valentí Junyent Torras, regidor d’Hisenda i Presidència, Sònia Puyol González, tècnica de Relacions Internacionals i Jordi Jet Serra Morales, coordinador del grup local Urbact Re-grow City (2019-2021).

El passat mes de juny Manresa va finalitzar la participació en la xarxa Urbact Re-grow City que ha permès, entre d’altres, engegar l’espai comunitari de La Canal al Centre Històric de Manresa. Actualment, Manresa forma part també de la xarxa Urbact Global Goals for Cities que dona suport a la implementació de l’agenda 2030 a escala local.

 

Es pot consultar el programa complet de les jornades aquí.

 

Documents relacionats

  • imagen