La Policia Local de Manresa impulsa una campanya preventiva per evitar atropellaments i accidents per Nadal

Aquest dissabte s’instal·laran tòtems informatius per conscienciar sobre els atropellaments. Amb el suport d’establiments de restauració i oci nocturn també es lliuraran tovalles i cartells informatius amb missatges de prevenció.

imagen

La Policia Localde Manresa impulsarà a partir de demà noves accions preventives que s’inclouen dins la campanya de prevenció contra els  atropellaments “No et Saltis el Pas” que impulsa la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa.

Entre els mesures previstes, a partir de demà dissabte, 13 de desembre, s’instal·larà a diferents indrets del centre de Manresa dos tòtems amb serigrafies dels diferents missatges de la campanya, adreçats a conductors i vianants i amb l’objectiu de conscienciar els usuaris de la via pública del risc d’atropellaments.

D’altra banda, i coincidint amb el període nadalenc, en el que sovintegen els sopars d’empreses i les celebracions tradicionals, i amb la intenció de sensibilitzar els conductors de la relació entre consum d’alcohol i accidents de trànsit,  s’ha engegat també una campanya de prevenció.

Així mateix, i amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica i amb el suport dels establiments de restauració i oci nocturn de Manresa, es lliuraran unes tovalles de paper i cartells amb missatges preventius i de conscienciació  de la relació entre consum d’alcohol i accidentalitat, amb el lema  “Evitem accidents. És a les teves mans. Tu tries”.

Totes les accions tenen l’objectiu de contribuir a reduir la sinistralitat en unes dates on es produeixen molts desplaçaments a peu i en cotxe, coincidint amb celebracions laborals i familiars i realitzar compres nadalenques.

 

Documents relacionats

  • imagen