Cultura i comerç s'uneixen en la campanya de Nadal per dinamitzar el Barri Antic

Sota el lema “Manresa batega pel comerç”, Els Pastorets de “Els Carlins” i els comerciants del Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants posen en marxa dues accions. Una es basa en la distribució de butlletes per participar en el sorteig d’una panera i l’altra en el repartiment d’obsequis per part dels comerços col·laboradors en la campanya.

imagen

Els Pastorets de “Els Carlins” i els comerciants del c. Sobrerroca, pl. Major, c. Sant Miquel i voltants uneixen esforços en la campanya de Nadal per tal de dinamitzar el Barri Antic i promoure’n l’afluència de visitants. Sota el lema “Manresa batega pel comerç” s’han programat dues accions que vinculen l’obra de teatre amb els establiments.

La campanya es basa, per una banda, en la creació del Joc dels Pastorets que consisteix en repartir una sèrie de butlletes i el programa de la funció a les botigues col·laboradores (que posaran una imatge d’un dels personatges dels pastorets en el seu aparador). Després, els establiments les oferiran als seus clients per tal que les omplin i les lliurin al teatre “Els Carlins” quan vagin a veure l’obra.

Això els donarà dret a participar en el sorteig d’una panera amb productes cedits pels comerços. La rifa es farà el dia 6 de gener de 2015, l’últim dia de la representació.

Per altra banda, les botigues adherides a la campanya oferiran un descompte o obsequi a aquells clients que presentin una entrada dels Pastorets d’aquesta temporada. Els comerços timbraran les entrades amb el seu segell i les lliuraran a l’Associació de Comerciants després de Reis. Així, l’entitat en podrà quantificar el resultat.

Les botigues posaran un cartell amb el logotip de l’Associació de comerciants per donar a conèixer que participen en la campanya. Aquesta acció es durà a terme fins el dia 30 de gener de 2015.

Documents relacionats

  • imagen