El CEDEM ja té a punt nous cursos de formació per al mes d’octubre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes d’octubre diversos cursos en línia adreçats a persones emprenedores i empreses amb l'objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.


Cursos programats:

 

  • Avalua la teva idea empresarial i concreta els elements clau del teu negoci- Divendres 1 d’octubre d’11 h a 12 h (Formació on-line). (Aquesta sessió es repetirà el dijous, 28 d’octubre). La persona emprenedora que ja té una idea, ha de poder avaluar si aquesta idea és una oportunitat de negoci i quina estratègia es vol seguir. La coherència del model de negoci serà clau.


  •   Fes el teu pla d’empresa – Divendres 8 d’octubre de 10 h a 12 h (Formació on-line). (Aquesta formació es repetirà el 22 d’octubre). El pla d'empresa és el pas previ a la posada en marxa del projecte empresarial i és imprescindible per posar per escrit tot allò que s’ha de tenir en compte a l'hora d'iniciar la nova empresa.

 

  • Finançament per a persones emprenedores- Dijous, 14 d’octubre de 10 h a 11.30 h (Formació on-line). En aquesta formació s'explicaran conceptes econòmics i financers, fent especial èmfasi en les alternatives de finançament. A més, s'explicaran  els recursos disponibles,  com buscar-los i trobar-los.

 

  • El (nou) consumidor és 3.0, com acomplir amb les seves expectatives- Divendres 15 i dilluns 18 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h (Formació on-line). L’objectiu d’aquesta formació és saber com són i què n'esperen de la persona emprenedora les noves generacions (millennials, centennials, ...) i les no tan noves però amb renovats hàbits de consum. Conèixer molt bé les seves inquietuds  i exigències cap al mercat: aprendre a com emprar l'empatia per definir un discurs encertat i amb el que se sentin identificats.

 

  • Linkedin, l’eina de vendes 4.0 – Dimarts, 19, 26 d’octubre i 2 de novembre  de 18 h a 21 h (Formació on-line). L’objectiu d’aquesta proposta és dotar als assistents d'una estratègia de venda amb Linkedin (una xarxa social orientada als professionals i els negocis).

 

  • BIGDATA per als comercials – Dimecres 27 i divendres 29 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h (Formació on-line). Aquesta formació permet ensenyar com treure profit de forma senzilla de la informació que els sistemes de gestió empresarial emmagatzemen  sobre els clients i els seus hàbits de consum; amb exemples contrastats i senzills de quadre de comandament que permeten gestionar  amb facilitat tota la complexitat de l'anàlisi comercial.


Més informació i inscripcions a: https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses

Les formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.

Totes les formacions es faran en format on-line a través de la plataforma Zoom, un cop inscrits, des del CEDEM confirmaran la plaça i faran arribar el link de la formació.

 

Documents relacionats

  • imagen