Visita institucional a Manresa de la delegada del govern central a Catalunya, Teresa Cunillera

La delegada del govern a Catalunya s’ha reunit amb l’alcalde de Manresa i el regidor de Turisme i Projecció de  Ciutat per conèixer de primera mà el projecte Manresa 2022 i altres qüestions d’interès per a la ciutat.

imagen

La delegada del govern central a Catalunya, Teresa Cunillera Mestres, ha realitzat una visita institucional a Manresa aquest matí. L’objectiu ha estat conèixer de primera mà alguns dels projectes que impulsa el consistori, especialment el projecte Manresa 2022. Durant aquesta trobada, Cunillera ha expressat el compromís de la Secretaria d’Estat de Turisme, que ja coneix el projecte, en aquesta iniciativa.

 

Després de signar el Llibre d’Honor de la Ciutat, la delegada s’ha reunit amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet Piqué, i també el regidor del grup municipal del PSC Joaquim Garcia Comas per tractar, principalment, el projecte “Manresa 2022” i altres qüestions d’interès.

 

Tot seguit, la delegada i els regidors han fet un recorregut per la Basílica de Santa Maria de la Seu, la Cova de Sant Ignasi i les obres del futur Museu del Barroc de Catalunya.

Documents relacionats

  • imagen