L’Oficina Jove organitza quatre xerrades gratuïtes sobre habitatge, educació, salut i mobilitat

Conèixer els ajuts existents per pagar l’habitatge, per treballar a l’estranger, per gestionar emocionalment els conflictes, i per millorar l’autoestima i la motivació, són alguns dels continguts  de les xerrades adreçades als i els joves. Totes les inscripcions es poden realitzar a la web www.manresajove.cat a partir d’avui. 

imagen

Des de l’Oficina Jove del Bages s’organitzen quatre xerrades gratuïtes destinades a informar i assessorar el públic jove sobre l’emancipació juvenil. El temes de les xerrades toquen diferents aspectes d’interès com són l’habitatge, la mobilitat, la salut i l’educació. El format de les xerrades serà majoritàriament online excepte la de salut, que serà de forma presencial al Casal de joves La Kampana.

Les xerrades programades són les següents:

  • Tens problemes per pagar  l’habitatge?  - Habitatge. Aquesta xerrada  donarà a conèixer els ajuts existents actualment per pagar el lloguer i així poder evitar la pèrdua de l’habitatge. S’adreça a joves d’entre 18-35 anys que tinguin risc d’impagament de l’habitatge. La xerrada serà online (trucada Google Meet), dimecres 13 d’ octubre, de 16 a 17.30 h.


  • Treballa a l’estranger - Mobilitat. Aquesta és una xerrada que té l’objectiu d’informar de les opcions existents per als joves que vulguin tenir una experiència laboral internacional. La xerrada serà online (Instagram Live), dilluns 18 d’octubre, de 16 a 17 h.

  • La gestió emocional en la gestió del conflicte - Salut. Amb aquesta proposta es donaran pautes per ajudar el jovent a resoldre els conflictes de la manera més saludable i aprendre a gestionar les mateixes emocions. S’adreça a joves majors de 12 anys i tindrà lloc de forma presencial al Casal de joves La Kampana (Plaça Icària s/n),  dijous 21 d’octubre de 17.30 a 19.30 h.

  • Selfie, jo puc! - Educació. En aquesta xerrada es treballaran diferents termes psicològics com l’autoestima, l’autoconcepte i la motivació acadèmica. S’adreça a joves  d’entre  14-25 anys. La xerrada serà online (trucada Google Meet), divendres 12 de novembre, de 17 a 19 h.

Totes les inscripcions es poden realitzar a la web www.manresajove.cat a partir d’avui, 6 d’octubre. Per a més informació també es pot contactar per watts app al telèfon de l’Oficina Jove: 676 66 41 42.

Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil

L’Oficina Jove del Bages està integrada dins la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil impulsada per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i es lidera des de l’Ajuntament de Manresa en col·laboració amb el Consell Comarcal del Bages.

La Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), creada a partir de l’aprovació de la Llei 33/2010, de l'1 d'octubre de polítiques de joventut de Catalunya, és el conjunt de serveis de titularitat pública que faciliten l’accés a la informació, l’orientació i l’assessorament en diversos àmbits a totes les persones joves de Catalunya.

Documents relacionats

  • imagen