Torna el cicle Petjades en Clau de Sol, caminades guiades per l'Anella Verda amb acompanyament musical

El diumenge 28 de novembre es reprèn el cicle Petjades en Clau de Sol, amb una caminada guiada per l’Anella Verda amb acompanyament musical.

imagen

Dinàmic Guies de Muntanya i la Fundació Turisme i Fires de Manresa reprenen el cicle de caminades per l’Anella Verda de Manresa, “Petjades en Clau de Sol”. La particularitat d’aquestes caminades és que, a més de ser realitzades per guies especialitzats que posen veu al paisatge i al passat i present dels espais que es visiten, són passejades que compten amb un acompanyament musical que posa melodia a aquests paisatges i a la seva contemplació, unint música i natura, esport i espectacle, en una experiència única.

 El diumenge 28 de novembre a les 10 del matí, es durà a terme una caminada circular anomenada “Els cingles de Roca Tinyosa”, i seguirà part de l’itinerari dels cingles del Llobregat. Amb sortida i arribada al Santuari de la Salut de Viladordis, la caminada durà a espais de gran interès natural i paisatgístic com els cingles de Roca Tinyosa, els Tres Salts o les tines del Llobregat.

La caminada recorrerà una distància aproximada de 6,5 km, amb poca dificultat tècnica i 125 metres de desnivell positiu i 125 de negatiu. Al final del recorregut, els participants rebran un petit refrigeri vora el santuari. El guiatge anirà a càrrec de Dinàmic Guies i l’acompanyament musical el realitzarà el violinista manresà Arnau Barrios.

Ja es poden realitzar les inscripcions online a través del web www.manresaturisme.cat o, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa. Les places limitades tenen un preu de 15 €, que inclou el guiatge, l’acompanyament musical i el refrigeri final, en un recorregut que durarà 3 hores aproximadament.

 

Documents relacionats

  • imagen