La Fira de l’Ocupació del Bages recuperarà el format presencial el dia 2 de desembre al Museu de la Tècnica

La fira és un punt de trobada entre joves que busquen feina i empreses que necessiten conèixer nous professionals. En aquests moments ja hi ha 12 empreses inscrites i s’espera arribar a la vintena


imagen

Cambra i Ajuntament de Manresa recuperen aquest any la Fira de l’Ocupació del Bages en format presencial, un punt de trobada entre joves que busquen feina i empreses que necessiten ampliar les seves plantilles. La fira celebrarà la seva quarta edició el proper dia 2 de desembre al Museu de la Tècnica de Manresa, en horari de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 a 5 de la tarda. En aquests moments ja hi ha 12 empreses que han confirmat la seva participació, i s’espera arribar a una vintena, ja que les inscripcions encara són obertes.

 

La fira està adreçada principalment a joves menors de 30 anys però poden assistir-hi totes les persones que busquin feina o vulguin canviar la que ja tenen. Els visitants poden presentar els seus currículums i conèixer de primera mà les empreses que busquen incorporar nous professionals. A més, s’ofereixen diferents activitats que tenen per objectiu ajudar els joves a trobar feina. Concretament, la fira tindrà un espai dedicat a revisions exprés de currículums, un altre de speedating i un altre on es podran consultar ofertes de treball.

 

També hi haurà dos tallers: un sobre l’entrevista per competències i un altre de marca personal aplicada a la recerca de feina. A més, s’oferirà una conferència adreçada a les empreses sobre el talent en el món digital a càrrec de la consultora en recursos Humans Cèlia Hil.

 

La Fira de l’Ocupació del Bages forma part de les accions que porta a terme la Cambra dins del programa PICE d’impuls de l’ocupació juvenil i compta amb el suport del programa Bages TTT, que impulsen al territori l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.

 

L’any passat, la fira es va fer en format virtual i va consistir en 3 jornades de networking entre empreses i professionals. La darrera edició presencial es va fer l’abril del 2019, amb una trentena d’empreses i prop de 350 visitants.

 

Documents relacionats

  • imagen