Últims dies per inscriure’s a “Driblem la Desigualat”, una marxa multitudinària botant una pilota de bàsquet del centre de la ciutat al Congost

La Marxa se celebrarà el dissabte 11 de desembre i forma part de la programació de Manresa, Capitalitat del Bàsquet Femení.

imagen

Tot és gairebé a punt per a la celebració de l’acte “Driblem la Desigualtat”, una original marxa multitudinària botant una pilota de bàsquet del centre de la ciutat al Congost, que se celebrarà dissabte de la setmana  vinent, 11 de desembre., Les inscripcions són obertes fins al 8 de desembre.

Amb l’objectiu d’animar a la participació, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú i la representant de la Comissió Organitzadora de Manresa, Capitalitat del Bàsquet Femení, Imma Torrecillas, han presentat la samarreta representativa que es lliurarà als participants en el moment d’inscriure’s.   

Aquesta original marxa popular botant una pilota de bàsquet amb un recorregut des del Passeig (Plaça Simeó Selga) fins a arribar al Nou Congost on coincidirà amb el partit de Copa Catalunya Femenina entre el Manresa Club Bàsquet Femení i el CB Balaguer.

La sortida de la marxa es farà a les 16 hores des de la plaça Simeó Selga i seguirà el següent recorregut: Passeig Pere III, Muralla Sant Domenec, carretera de Cardona, Pont Nou i Nou Congost. També està prevista una dinamització per part de Basket Beat a la plaça de Crist Rei.

En arribar al Congost els participants podran gaudir d’un berenar i de l’entrada al partit de Copa Catalunya Femenina que enfrontarà el Manresa Club Bàsquet Femení i el CB Balaguer (enguany Balaguer és Ciutat del Bàsquet Català).

A l’hora de fer la inscripció a la Marxa “Driblem la Desigualtat” es pot escollir entre la inscripció bàsica de 5 €, que inclou la samarreta, berenar i entrada al partit; o bé la inscripció de 15 € que a més inclou una pilota de bàsquet Spalding (es podrà escollir la mida de la pilota).  

Les inscripcions es fan on line a: https://inscriu.me/ca/driblem-la-desigualtat fins al dia 8 de desembre o en arribar als 300 participants. La recollida de les samarretes serà el 9 i 10 de desembre de les 17 a 20.30 h al vestíbul del Complex Vell Congost.

 

Documents relacionats

  • imagen