Afectacions de trànsit amb motiu de les obres de construcció de la rotonda a la cruïlla dels carrers de la Pau i de Santa Joaquima

Es preveu que les restriccions durin 10 dies. Un cop es restableixi la circulació, el trànsit de vehicles ja es regularà en torn de la rotonda.

La Secció d’Obra Pública ha comunicat que, dins de les obres d’execució d’una rotonda a la cruïlla entre els carrers de la Pau i de Santa Joaquima, es m odificarà el trànsit que circuli per la calçada central, a partir del proper dilluns 29 de desembre.

Així, els vehicles que provinguin de l’enllaç de la C-55 es desviaran pel carrer de Santa Joaquima, sense poder girar a l’esquerra per a accedir a l’avinguda dels Dolors.

Els vehicles que provinguin del carrer de la Pau podran continuar en direcció a la C-55 o bé girar a la dreta per tal d'accedir a l’avinguda dels Dolors. En canvi no podran girar a l’esquerra per a accedir a carrer Santa Joaquima.

Per últim, els que circulin provinents de l’avinguda dels Dolors es desviaran en direcció ala C-55, sense poder seguir recte en direcció al carrer Santa Joaquima.

Es preveu que aquestes afectacions durin 10 dies. Un cop es restableixi la circulació, el trànsit de vehicles ja es regularà en senti t giratori, entrant en funcionament la rotonda. 

Les obres van començar el 15 de desembre, i es fan amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat de la cruïlla, atès que permet eliminar girs a l’esquerra i es redueix la velocitat a la cruïlla. També es senyalitzarà un nou pas de vianants al carrer de la Pau i s’instal·laran reductors de velocitats a l’avinguda dels Dolors per tal de millorar la seguretat del camí escolar al centres d’ensenyament propers.