L’Espai Jove Joan Amades acull una exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

La mostra, dissenyada i produïda per l’Ajuntament de Manresa, té la voluntat de donar a conèixer a la ciutadania els 17 Objectius de Desenvolupament  Sostenible que l'ONU va fixar el 2015 a l'Agenda 2030.

imagen

L’espai ExpressArt de l’Espai Jove Joan Amades acull l’exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), una mostra itinerant, dissenyada i produïda per l’Ajuntament de Manresa. El seu objectiu és donar a conèixer a tothom, i en especial al jovent, quins són els objectius i reptes que cal assolir en els propers 10 anys per part de tots els governs. D’aquesta forma, també serveix per sensibilitzar i despertar en totes les persones que la visitin una complicitat en la tasca d’assolir-los.

Els 17 objectius de desenvolupament sostenible són: fi de la pobresa, fam zero, salut i benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere, aigua neta i sanejament, energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, indústria i innovació, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, acció pel clima, vida submarina, vida d’ecosistemes terrestres, pau, justícia i institucions socials i aliances per a assolir els objectius.

Fa alguns mesos que podem trobar-la en diferents punts de la ciutat per tal d’arribar a tota la ciutadania, des de la UPC a les biblioteques. És per això que a finals del mes de desembre, seguidament de l’ExpressArt del Joan Amades podrà ser visitada al Campi qui Jugui.

La creació d’aquesta mostra s’inclou dins una campanya de sensibilització de l’Ajuntament de Manresa que porta en funcionament des de l’any 2019 i que també inclou presentacions a diversos espais, material de difusió, tallers...

Per veure més informació sobre l’espai d’ExpressArt podeu fer click aquí.

Per llegir més sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) podeu fer click aquí.

 

Documents relacionats

  • imagen