L'Ajuntament ha encarregat un estudi per valorar la incorporació de bicicletes elèctriques dins la flota municipal de vehicles

L’actuació va encaminada a treballar per avançar en la mobilitat sostenible en l’entorn urbà. L’estudi recollirà les necessitats de mobilitat del personal del consistori i determinarà en quins àmbits i condicions es podria fer ús d’aquest mitjà.

L'Ajuntament de Manresa ha encarregat la realització d'un estudi per valorar la introducció de bicicletes elèctriques dins de la flota municipal de vehicles i proposar un sistema d'ús d'aquests nous vehicles. Entre d'altres coses, l'estudi recollirà les necessitats de mobilitat del personal de l'Ajuntament que utilitza habitualment vehicles motoritzats.

L’estudi, encarregat a l’empresa manresana MBICI, determinarà a partir del tipus de desplaçaments que realitza el personal del consistori, quins d'aquests podrien fer-se en bicicleta elèctrica i en quines condicions.

L’actuació va encaminada a treballar per avançar en la mobilitat sostenible i a fi de seguir fent passos des de la pròpia administració per visualitzar, sensibilitzar i apostar per un model de transport urbà respectuós amb els medi ambient.  

Segueix la línia d’actuació marcada per l’equip de govern, tal com ja es va fer amb l’ampliació de la flota de vehicles elèctrics del parc mòbil municipal, la posada en funcionament properament de punts de càrrega de vehicle elèctric, els nous autobusos híbrids.