L’Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de millora del parc infantil Carrasco i Formiguera

L’actuació ha tingut un pressupost de 84.736 euros i ha consistit en la substitució del paviment de cautxú existent la substitució de la tanca de fusta per una tanca metàl·lica i també la substitució dels elements de joc.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs de millora del parc infantil situat al carrer Carrasco i Formiguera. L’actuació ha consistit en la substitució del paviment de cautxú existent, la substitució de la tanca de fusta per una tanca metàl·lica i també la substitució dels elements de joc.

Amb l’actuació s’han instal·lat dos nous elements de joc inclusius per a infants de més de dos anys; un vaixell pirata i una torre amb diferents elements de lliscament. El recinte s’ha pavimentat completament amb un paviment de cautxú amb un gruix de 5 cm. Finalment, el parc s’ha delimitat amb una tanca formada per cilindres d’acer galvanitzat de 8 cm de diàmetre.

L’actuació ha ocupat un espai de 190 m2, i ha tingut un cost de 84.736,98 euros. Aquesta actuació forma part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2020 que ha destinat a la millora dels parcs infantils un pressupost global de 200.000 euros.

Els treballs en aquest parc infantil Carrasco i Formiguera se sumen a la creació de la nova àrea de joc infantil al carrer Joan Fuster, la renovació del parc Selves i Carner, l’ampliació de l’oferta de jocs a l’àrea Abat Oliba i les actuacions de manteniment (repassos de pintura, paviment i substitució de peces malmeses) realitzades a 24 dels 62 parcs infantils de la ciutat.

Així mateix, estan en marxa els tràmits d’actuacions als parcs infantils incloses  Pla de Millora de l’Espai Públic 2021, que destina 120.000 euros per a millores. La part més important d’aquest pressupost -89.818 euros- s’adreça a la renovació del parc infantil de Santa Clara, un projecte que s’iniciarà la segona setmana de gener. La resta del pressupost s’ha destinat a millores de manteniment a diferents parcs de la ciutat –fins a 63 parcs en total- i que finalitzaran durant aquest mes de desembre.

 

 

Documents relacionats

  • imagen