ManresaJove i el Consell Municipal de les Persones grans editen un vídeo i un targetó per felicitar les festes de Nadal

La iniciativa forma part de la trobada intergeneracional entre persones joves i grans del projecte “Bots pel canvi Manresa 2022”.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de ManresaJove i el Consell Municipal de les Persones Grans, ha editat un vídeo per felicitar les festes de Nadal a manresans i manresanes, una iniciativa conjunta nascuda en el marc del projecte Bots del Canvi de Manresa 2022.

El passat 27 de novembre es va celebrar una mostra del projecte “Bots pel Canvi” a la sala petita del Kursaal, on les persones joves que havien participat al llarg dels darrers mesos a les trobades a l’espai públic van poder exhibir alguns dels ritmes que fins aleshores havien après. A la mostra, s’hi van sumar alguns membres del Consell Municipal de Gent Gran que van poder col·laborar-hi, acompanyant-los en una part de l’exhibició.

El Projecte “Bots pel Canvi”, en el marc de Manresa 2022, busca enfortir la comunitat, millorar les seves condicions de vida i cohesió, així com reconèixer i promoure diferents formes de participació i democràcia cultural en el marc de les activitats programades des de Manresa 2022. També promoure el sentiment de pertinença i compromís amb la ciutat de Manresa, així com repensar els usos i la mobilitat de joves de diferents orígens a l’espai públic de la ciutat. També reconèixer el paper de la cultura comunitària en la construcció de governances i incorporar les arts com a eina transversal en les diferents polítiques públiques.

A través d’aquests espais intergeneracionals, a més de contribuir en l’assumpció d’alguns dels objectius del projecte, la regidoria d’Infància, Joventut i Persones Grans ha volgut mostrar a tota la ciutadania la riquesa d’aquestes trobades i les ha documentat digitalment per felicitar les festes de Nadal a tota la ciutadania a través d’unes postals, mupis i un vídeo que podreu visualitzar a través d’aquest enllaç.

 

 

Documents relacionats

  • imagen