Les entrades per al cicle de concerts Sons del Camí de Manresa 2022 es posen a la venda coincidint amb el Nadal

Noa, l’Orfeó Donostiarra, Carles Cases, Ginestà, el Pot Petit, Marala, Joana Serrat i Messengers, entre els artistes convidats. Els Jardins de la Cova, el claustre del Museu i la Basílica de la Seu –tres espais ignasians de la ciutat– faran d’escenari.

imagen

El cicle de músiques amb ànima Sons del Camí, organitzat per l’Ajuntament Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa dins del projecte Manresa 2022, comença a escalfar motors per a la seva 9a edició. A partir d’avui dijous, ja es poden reservar les entrades per als diferents concerts a través de la web de Sons del Camí (www.sonsdelcami.cat), de la web de Manresa 2022 (www.manresa2022.cat) i, presencialment, a l’Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major número 10 de Manresa.

 

L’edició d’enguany té com a cap de cartell la cantant israeliana Noa, artista de llarga trajectòria que ha passat per alguns dels millors festivals del món, ha compartit escenari amb grans estrelles de la música i és un referent en la defensa dels drets humans i de la pau. També comptarà amb la presència d’altres grups i artistes de renom, com l’Orfeó Donostiarra, rememorant el seu cèlebre concert de maig del 1948 al Teatre Kursaal amb motiu del quart centenari dels Exercicis Espirituals, o el compositor català Carles Cases, amb una creació expressa per al festival al voltant de la figura d’Ignasi de Loiola. Com a novetat, el cicle incorpora per primera vegada un concert per a públic familiar, que estarà protagonitzat per l’exitós grup El Pot Petit i que tindrà lloc als Jardins de la Cova.

 

Els primers artistes confirmats de la novena edició de Sons del Camí i que es podran veure en espais ignasians de Manresa, com el Claustre del Museu, els Jardins de la Cova o la Basílica de la Seu, són:

 

- Marala, el 7 de juliol al Claustre del Museu de Manresa. Preu anticipat: 15€ / Preu taquilla: 18€.

 

- Joana Serrat, el 8 de juliol al Claustre del Museu de Manresa. Preu anticipat: 15€ / Preu taquilla: 18€.

 

- Carles Cases, el 14 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 19€ / Preu taquilla: 22€.

 

- Noa, el 15 de juliol, a la Basílica de la Seu de Manresa. Preu Zona A: 22€ (anticipada) / 25€ (taquilla); Preu Zona B: 19€ (anticipada) / 22€ (taquilla).

 

- Messengers, el 20 de juliol, a la Basílica de la Seu de Manresa. Preu Zona A: 15€ (anticipada) / 18€ (taquilla); Preu Zona B: 12€ (anticipada) / 15€ (taquilla).

 

- Ginestà, el 21 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 19€ / Preu taquilla: 22€.

 

- El Pot Petit, el 22 de juliol, als Jardins de la Cova de Sant Ignasi. Preu anticipat: 12€ / Preu taquilla: 15€. Gratuït pels menors de 3 anys.

 

- Orfeón Donostiarra, el 22 de juliol a les a la Basílica de la Seu de Manresa. Preu Zona A: 22€ (anticipada) / 25€ (taquilla); Preu Zona B: 19€ (anticipada) / 22€ (taquilla).

 

La 9a edició del cicle serà una edició especial, ja que coincideix amb la commemoració dels 500 anys de l’arribada d’Ignasi de Loiola a Manresa pel camí que avui porta el seu nom. Manresa 2022 ha preparat més de 40 accions i 100 activitats per celebrar aquesta efemèride. Es pot accedir al programa complet d’accions a través de la pàgina web manresa2022.cat.

Documents relacionats

  • imagen