Aquest diumenge s’inaugura el nou camp de futbol de gespa artificial de la Balconada

L’actuació ha tingut un cost de prop de 400.000 euros. A banda de la col·locació de la gespa, s’han fet millores a les instal·lacions. La inauguració es farà a les 12 del migdia, just abans del partit que la UE Balconada jugarà contra el sant Vicenç 2018 FC. Comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, del regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, del president de la UE Balconada, Alberto Garcia Luis, i del president de l’Associació de Veïns, Juan Carlos Colchero Mallado.

imagen

Aquest diumenge 16 de desembre s’inaugurarà de manera oficial el nou camp de futbol de gespa artificial del barri de la Balconada, un projecte ha tingut un cost final total de 395.414 euros. L’actuació ha consistit en la col·locació de 5.776 metres quadrats de gespa artificial, fet que implica una ampliació de la superfície útil esportiva, ja que s’ha habilitat —també amb gespa artificial— una nova zona d’escalfament. També s’ha executat tot el sistema de reg per aspersió del camp i s’ha millorat el sistema de recollida i drenatge de les aigües pluvials i de sanejament.

 

L’actuació també ha inclòs nous tancaments perimetrals amb xarxes de protecció per parar pilotes i una nova escala d’accés al terreny de joc des del vestidor d’àrbitres. A més a més, s’ha millorat el revestiment dels tancaments del camp amb treballs de pintura, s’han reposat les banquetes dels jugadors, s’ha millorat la polivalència del camp per garantir l’ús poliesportiu —amb la incorporació de línies de joc per al rugby i dos camps de futbol 7— i s’han proporcionat nous materials esportius (1 joc de porteries de futbol 7 i un joc de porteries de rugby).

 

Pel que fa a l’entorn del camp, s’ha fet la canalització de les aigües pluvials dels voltants de la pista poliesportiva fins al col·lector del camp de futbol.

Documents relacionats

  • imagen