L'Ajuntament de Manresa convoca proves per cobrir una plaça d’arquitecte/a

Les bases de la convocatòria es poden consultar a  l’adreça https://www.manresa.cat/seuelectronica/menu/8589-convocatories/OFE


El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de febrer


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha convocat unes proves selectives de concurs -oposició lliure per a la selecció d’una plaça d’arquitecte/a, mitjançant un contracte-programa, destinada al servei de Projectes Urbans. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de febrer.

Les persones que optin a la plaça caldrà que acreditin la titulació de llicenciatura d’arquitecte/a, o grau d’arquitecte juntament amb màster que habiliti per a la professió. 

L’arquitecte/a desenvoluparà propostes relacionades amb projectes d’edificis i equipaments municipals en el marc dels fons europeus de reactivació econòmica “NextGeneration”. Així mateix, desenvoluparà tasques relacionades amb propostes i projectes de reconfiguració, ampliació i millora dels edificis administratius municipals.

La selecció de la persona es farà mitjançant la valoració de 3 projectes (acadèmics o professionals) que l’aspirant aportarà i, també, mitjançant una presentació curricular i una entrevista personal.

Els aspirants que superin les proves i no quedin situats en primer lloc quedaran incorporats en una borsa de treball per a futurs nomenaments.

Les bases de la convocatòria (BO01/2022 - Borsa de Tècnic/a Superior Arquitecte/a) es poden consultar a: https://www.manresa.cat/seuelectronica/menu/8589-convocatories/OFE

 

Documents relacionats

  • imagen