Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa destina 100.000 euros a un paquet d'actuacions per a la millora de la seguretat en la mobilitat

Són petites intervencions que es faran durant els propers dos mesos a diferents espais de la ciutat adreçats a resoldre punts malmesos a la calçada, a les voreres i als parcs infantils.

Llegir més
imagen

El CTM signa el conveni per formar part del gran centre proveïdor de tecnologia industrial a Catalunya

L’alcalde de Manresa i president del patronat del Centre Tecnològic de Manresa, Valentí Junyent, i els representants d’ASCAMM, BDigital, CETEMMSA, Barcelona Media i Leitat han subscrit el document aquest matí a Barcelona en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Llegir més
imagen

Glòria Ballús, cap de Protocol de l'Ajuntament de Manresa, rep el premi nacional de l'Associació Catalana de Protocol

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha lliurat aquest divendres les seves màximes distincions i va valorar la trajectòria professional de la manresana que treballa a l’Ajuntament de Manresa des del 1971.

Llegir més

El Ple del mes d’octubre aprova les ordenances fiscals per al 2015

El Ple Municipal ha aprovat també el nou sistema de tarificació social i la posada en marxa un sistema d’ajudes socials específiques adreçades a minorar els efectes de la pobresa energètica a Manresa

Llegir més
imagen

El lleó de la ciutat rebrà els Reis Mags a la plaça Major en la Cavalcada de la llum

La figura més nova de la imatgeria de la ciutat s’afegeix a la cavalcada dels reis d’Orient, que tindrà lloc el dilluns 5 de gener i comptarà amb la participació de 900 persones i 21 carrosses que formaran un seguici espectacular que tindrà un dels seus moments culminants amb l’arribada al consistori on els ciutadans, amb uns fanalets, il·luminaran la seva entrada a la plaça.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Indústria, aquesta nit

El tall es farà en horari de 22.00 a 07.00 h i el motiu són la continuació dels treballs de sanejament del sostre del túnel, pas inferior sota les vies del servei.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa diu que s'ha d'apostar per la indústria per redreçar i fer progressar la ciutat

Valentí Junyent ha manifestat aquest propòsit en la inauguració del nou edifici del CTM (Centre Tecnològic) celebrat aquest matí que ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa lliura regals solidaris als avis necessitats

• La campanya, que és gestionada per Creu Roja Manresa, consisteix a portar a domicilis particulars un lot de productes que contenen una crema de cames, una crema de mans, una llet hidratant corporal i un stick labial.

Llegir més

Afectacions de trànsit amb motiu de les obres de construcció de la rotonda a la cruïlla dels carrers de la Pau i de Santa Joaquima

Es preveu que les restriccions durin 10 dies. Un cop es restableixi la circulació, el trànsit de vehicles ja es regularà en torn de la rotonda.

Llegir més

L'Ajuntament ha encarregat un estudi per valorar la incorporació de bicicletes elèctriques dins la flota municipal de vehicles

L’actuació va encaminada a treballar per avançar en la mobilitat sostenible en l’entorn urbà. L’estudi recollirà les necessitats de mobilitat del personal del consistori i determinarà en quins àmbits i condicions es podria fer ús d’aquest mitjà.

Llegir més
imagen

Els videojocs cobren vida a la 29a edició del Campi qui jugui

Del 27 de desembre al 4 de gener, per segon any consecutiu, el Pavelló Vell Congost acollirà el Saló de la Infància i la Joventut de la Catalunya Central.

Llegir més
imagen

Banc Sabadell entrega una targeta regal amb 3.000 euros a la guanyadora de la campanya 'Creiem en Manresa'

Antònia Maria Paraire Ribera podrà bescanviar el premi en el miler de comerços que han participat en la iniciativa, impulsada conjuntament per l’entitat financera i l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'alcalde visita les residències de Manresa per felicitar el Nadal a les persones grans de la ciutat

Valentí Junyent ha tancat avui la tradicional ronda de visites nadalenques a les quals ha anat acompanyat per les regidores de Serveis Socials, Mercè Rosich, ahir dilluns; i de Gent gran, Àuria Caus, aquest dimarts.

Llegir més