Sala de premsa

Tall de trànsit al carrer Santa Maria aquest dimecres

El motiu són els treballs de millora del gual d’accés del carrer Santa Maria a plaça Montserrat que està previst que durin 10 dies.

Llegir més
imagen

Es presenta un nou llibre de recerca històrica sobre fets de la Guerra de Successió a Manresa

La Sala Gòtica de la Seu acollirà aquest diumenge la presentació de llibre “Catalans en armes (1704-1723). L’origen dels Mossos d’Esquadra” de l’historiador callussenc Eusebi Mas.

Llegir més

Treballs de millora a l'Estació de Busos de Manresa

Els treballs consisteixen en la demolició i construcció d’una nova escala d’accés a l’estació d’autobusos des del carrer Sant Antoni Ma. Claret; la instal·lació de baranes de seguretat i la neteja del sostre de la galeria interior de l’edifici de l’estació.

Llegir més
imagen

L'Oficina Jove del Bages arrenca el 2015 amb activitats i nous serveis per a joves

• L’Oficina Jove del Bages programa tallers, exposicions i ofereix serveis d’assessories individualitzades en drogues i ocupació per tota la comarca del Bages.

Llegir més
imagen

El govern municipal fa balanç del mandat destacant la feina d'endreça feta mantenint els serveis municipals

L'alcalde Valentí Junyent i el portaveu Antoni Llobet destaquen que la capacitat de diàleg que ha tingut l’equip de govern li ha permès governar “amb solvència i solidesa”.

Llegir més
imagen

Demà i diumenge es faran visites ciutadanes gratuïtes a la Torre Lluvià

Les visites, organitzades per l’Ajuntament de Manresa, a aquesta joia del patrimoni cultural i natural que ha estat rehabilitada recentment, es podran fer a peu, en bicicleta o en cotxe. Només cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Llegir més
imagen

Vint-i-cinc manresans participen a Santa Margarida i els Monjos en el cicle de passejades “A cent cap als 100”

El recorregut d’ahir va permetre gaudir d’un recorregut anomenat de Castell a Castell, que surtia del Castell de Penyafort i arribava fins al Castell de Castellet.

Llegir més

Talls de trànsit a diferents carrers del Poble Nou, diumenge al matí

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari de les trobades de Gegants.

Llegir més

L'Ajuntament inicia el proper dilluns les obres de millora del camí escolar de l'Escola La Sèquia

L’actuació consisteix en la construcció d’una rampa de vianants que connectarà el carrer Enric Granados amb el Camí Vell de Santpedor, la pavimentació i ordenació del trànsit i de vianants d’un tram del Camí Vell de Santpedor actualment sense urbanitzar, nova senyalització, reductors de velocitat, urbanització d’un tram de vorera i pacificació del trànsit al carrer Indústria.

Llegir més
imagen

L'allau d'inscripcions deixa només dos torns lliures per apuntar-se a la visita del cap de setmana a la Torre Lluvià

Actualment només queden disponibles els últims torns de visita del matí de dissabte i de diumenge, que comencen a les 13 h.

Llegir més

La 1a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central reuneix 130 persones a Manresa

La primera edició de la Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central, organitzada per l’Associació Coaching C7 i el CIO Manresa, va omplir l’Espai Plana de l’Om de Manresa amb un total de 130 persones. Els sis ponents reunits durant la jornada van coincidir en assenyalar que per obtenir canvis a la vida de les persones cal treballar primer des de l’interior i millorar l’autoconeixement. Els sis experts en el canvi van aportar durant tota la trobada eines pràctiques per al desenvolupament personal i professional dels participants

Llegir més
imagen

Manresa estrena demà l'exposició d'homenatge al metge manresà Simeó Selga

L’Espai 7 del Centre Cultural el Casino acollirà una exposició amb imatges que repassa episodis de vida professional, social i cultural del pediatre manresà i que ha estat impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona.

Llegir més
imagen

Els treballs per construir la passera de vianants al Pont Vell comencen amb prospeccions arqueològiques

Abans d’iniciar el gruix de l’actuació, s’estan rebaixant les diferents capes per tal de localitzar i identificar possibles restes del pont o del camí vell que hi arribava.

Llegir més
imagen

Torna la Batalla de Bandes aquest dissabte amb noves propostes musicals

L’Oficina jove del Bages celebrarà aquest dissabte la tercera ronda d’aquest concurs que lidera l’associació Vintcatorze, i que té l’objectiu de fomentar la música entre la gent jove com una forma de cultura, de reconeixement personal i de treball en equip.

Llegir més