Sala de premsa

imagen

Èxit de participació en la primera caminada nocturna Montserrat – Manresa

El recorregut guiat, de 23,6 quilometres, està organitzat per l’Oficina de Turisme de Manresa i segueix les passes de Sant Ignasi abans d’entrar a Manresa a l’any 1522. La proposta, pensada per un grup de 15 persones, va aplegar 23 inscrits, superant així totes les expectatives i promovent una altre sortida en el futur.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa precinta l'accés a les dependències del Teatre Conservatori pel carrer Jaume I pels danys d'un incendi a la cuina del Maïami

Els tècnics municipals tenen previst fer aquest dilluns al matí els treballs corresponents per determinar l’abast real dels desperfectes causats per les flames, que no han afectat cap element de l’estructura del teatre.

Llegir més
imagen

L'alcalde afirma que els bons resultats de la Fira Mediterrània de Manresa demostren l'encert del canvi de dates

La 17a edició del certamen ha registrat rècords d’assistència al carrer, amb una clara aposta per la seva vessant més popular, com diu el seu director, però també ha crescut l’assistència als espectacles de pagament.

Llegir més
imagen

Manresa dóna la benvinguda a la 17ª Fira Mediterrània

  • Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va destacar el creixement cultural experimentat pels manresans i manresanes i per la ciutat al llarg dels disset d’anys de certamen. També va recordar la figura de Peret i la participació dels barris en aquesta nova edició.

Llegir més
imagen

El mercat agrari i el de brocanters es muden aquest dissabte a causa de la Fira Mediterrània

El productes agrícoles es trobaran a la Muralla del Carme, mentre que els brocanters i col·leccionistes s’instal·laran a la plaça d’Europa, ambdós mercats en horari de 8 a 14h. 

Llegir més
imagen

La fira Animanresa clou dimarts vinent amb una xerrada sobre la leishmaniosi

El Centre Cultural el Casino acull, a les 8 de vespre, una sessió informativa d’especial interès per a les persones posseïdores de gossos.

Llegir més
imagen

Més de 150 usuaris d'Instagram es trobaran diumenge per fotografiar Manresa

El modernisme, el gòtic, museus i la Fira Mediterrània seran els principals punts d’interès dels igers, que penjaran les fotos a la xarxa social amb l’etiqueta #DescobreixManresa

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la FUB creen una xarxa per a la detecció permanent de necessitats de formació en les empreses

• Compta amb la participació d’11 empreses de diferents sectors, administracions així com altres entitats relacionades amb la formació i la millora de les competències dels treballadors.

Llegir més

La presentació del llibre de David Pagès: "500 raons per parlar català" es farà el proper dimarts

L’acte estava programat per avui, dijous, a la Llibreria Parcir en el marc del festival Tocats de Lletra. La presentació canvia de data per motius de l’agenda de l’autor.

Llegir més
imagen

S'inaugura 'Català, llengua d'Europa', una exposició que posa de relleu la vitalitat del català

L’exposició mostra la situació del català en els diferents àmbits d'ús de la llengua a través d’imatges, gràfics, mapes i textos, i es podrà visitar fins el 31 d’octubre a la Plana de l’Om. 

Llegir més
imagen

El govern municipal unifica els criteris perquè les persones amb pocs recursos paguin menys en impostos i serveis

• La proposta de tarifació social, que es debatrà al Ple Municipal del proper dijous 16 d’octubre, té l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés als serveis públics.

Llegir més