Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Economia

imagen

Manresa celebrarà una jornada sobre la servitització com a estratègia d’economia circular i impuls competitiu de la indústria

La sessió, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages, tindrà lloc a la FUB2, el 15 de novembre, i està adreçada a responsables del teixit empresarial i les associacions de polígons industrials de polígons industrials de la comarca.

 

Llegir més
imagen

Manresa celebrarà un acte per visualitzar el sector del treball a la llar amb motiu del Dia Mundial del Treball Decent

Durant l’acte, que se celebrarà al Centre Cultural el Casino dia 8 d’octubre a les 7 de la tarda, es presentarà  una guia de contractació i un tríptic informatiu per fomentar la contractació justa en el treball de la llar i el respecte dels drets laborals d’aquestes persones.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament obre una nova línia d’ajuts per fomentar la dinamització econòmica del Centre Històric

Es tracta de subvencions a fons perdut que es concedeixen simultàniament a la persona que inicia el negoci i al propietari/ària de l’immoble on aquest s’instal·li. El termini de sol·licitud finalitza el proper 30 de setembre.

Llegir més
imagen

S’ha obert la convocatòria per demanar subvencions per a nova implantació i millora comercial dels establiments

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2019 o fins a exhaurir pressupost

Llegir més
imagen

Dilluns finalitza el termini per demanar els ajuts convocats per l’Ajuntament adreçats a les empreses que contractin persones a l’atur

Es tracta d’ajudes econòmiques que poden ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca ajudes per a empreses que contractin persones a l’atur

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de juliol. Els diferents ajuts poder ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

Llegir més
imagen

Un centenar de professionals del vi, l’enoturisme i la restauració participaran a la Fira ViBa PRO

Aquest dilluns, 3 de juny, la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa acollirà la jornada professional de la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages. El programa inclou una ponència sobre posicionament internacional, un taller demostratiu a càrrec de Monvínic, dinar amb showroom dels vins del Pla de Bages i un tast dirigit per dos dels últims millors sommeliers d’Espanya.

Llegir més
imagen

El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa promouen la innovació en models de negoci de les empreses basats en l’economia circular

El proper 5 de juny es realitzarà una jornada dedicada a les empreses interessades a començar a fer passos cap a un nou model de disseny i comercialització que els permetrà plantejar-se nous objectius de circularitat

Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat amb motiu de l’ExpoBages i la Fira de l’Ascensió 2019

L’Ajuntament de Manresa i la comissió organitzadora de l’ExpoBages han elaborat un operatiu per facilitar l’accessibilitat i la mobilitat per arribar al recinte firal que estarà situat al centre de la ciutat. Les atraccions de fira estaran instal·lades a la zona comercial dels Trullols.


Llegir més
imagen

La Festa del Riu i la Mostra d’Economia Social se sumen per omplir la llera del Cardener de música i propostes “transformadores”

La Setmana de l’Economia i la Cultura Transformadora començarà el 27 de maig i clourà amb la Festa del Riu el dia 1 de juny amb el treball conjunt d’iniciatives socials i culturals, cooperatives, Ateneu Cooperatiu i Ajuntament de Manresa.

Llegir més