Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Diumenge torna la caminada de Montserrat a Manresa seguint l’última etapa del Camí Ignasià

És un itinerari guiat de 23,6 km que inclou un tast de productes locals i vi de la DO Pla de Bages. Com a novetat és facilita el transport amb autobús fins a Montserrat i també s’han programat més avituallaments i visites a les capelles romàniques de Sant Cristòfol i de Sant Jaume de Castellbell.

Llegir més
imagen

L'eurodiputat Francesc Gambús visita Manresa per conèixer el projecte ignasià i el programa pilot de simbiosi industrial

Acompanyat per l'alcalde, Valentí Junyent, ha visitat dues empreses de Bufalvent que participen en un projecte pioner de reutilització de residus industrials. Posteriorment, ha mantingut una reunió a l'Ajuntament per parlar de Manresa 2022.

Llegir més
imagen

La Fira de l'Aixada celebra els 20 anys ampliant espais i renovant espectacles

Una de les altres novetats serà la comptabilització dels assistents, a càrrec de la FUB, entitat administradora de la Festa de la Llum d’enguany. Les activitats es duran a terme els dies 25 i 26 de febrer, i comptaran amb més de 200 parades.

Llegir més

Presentació Fira de l'Aixada 2017

Dia: 24/01/2017
Hora: 13:00h
Lloc: Carrer del Balç (Sala Audiovisuals)
Intervenen:

 

  • Joan Calmet (Regidor de Turisme i Festes)
  • Joan Orriols (President Associació Manresa de Festa)
  • Antoni Fornells (President Associació Misteriosa Llum)
  • Ivan Padilla, Tàtels Pérez i Mireia Cirera (Taula coordinació artística)
  • Amb l’assistència de Maribel Arribas i Lluïsa Vinyes en representació dels veïns C. Vilanova-Plaça Gispert

Llegir més
imagen

Torna el concurs LlumCat sobre el coneixement de la Festa de la Llum de Manresa

Des d’avui i fins al 22 de febrer s’hi pot participar a través d’aquest web. El concurs consta de 10 preguntes i 12 premis.


Llegir més
imagen

Manresa tanca el 2016 amb un increment important de visitants als principals punts turístics de la ciutat

El santuari de La Cova de Sant Ignasi, La Basílica de la Seu, el Carrer del Balç, el Museu Comarcal i l’Espai 1522: la ciutat d’Ignasi són els cinc punts turístics més visitats de Manresa. 


Llegir més
imagen

L’exposició Playmobil creix i ocuparà diversos indrets emblemàtics del Centre Històric

El primer Mercat Playmobil es farà a la plaça Major el primer cap de setmana de desembre, dins el marc de la 2a edició de l’exposició de Playmobil, que se celebrarà a Manresa del 29 de novembre al 4 de desembre, en tres punts emblemàtics del Centre Històric, el carrer del Balç, la Sala Gòtica de la Seu i l’Espai 1522.


Llegir més
imagen

La pista de gel de la Plaça Sant Domènec, a punt per a l'estrena

La instal·lació, molt avançada, s’inaugurarà aquest dissabte dia 26 i s’hi estarà fins passades les festes de Nadal

Llegir més
imagen

La pista de patinatge sobre gel a Sant Domènec, plat fort de ‘Nadalant’, la nova campanya de dinamització del comerç per Nadal de Manresa

Del 26 de novembre al 15 de gener s’instal·larà a la plaça Sant Domènec de Manresa una pista de patinatge sobre gel que donarà el tret de sortida a la campanya ‘Nadalant a Manresa’ per dinamitzar el comerç de Nadal, i que avui s’ha presentat en roda de premsa amb la presència del regidor de Comerç i mercats, Jaume Arnau.


Llegir més
imagen

Valoració positiva de l’estrena de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

El tast de vins de les DO per on passa el camí i el tast d’olis de la comarca, juntament amb el ‘showcooking’, èxits de les primeres jornades gastronòmiques del Camí Ignasià d’aquest passat cap de setmana, on també s’ha celebrat la 2a Fira del Geoparc, i s’han presentat els productes del Pelegrí.


Llegir més