Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Manresa presenta un projecte FEDER per valor de dos milions d'euros per promoure el projecte Manresa 2022

L’Ajuntament sol·licita fons europeus per al projecte que consisteix a promoure el projecte Manresa 2022, tant a través de la protecció i millora del patrimoni historicocultural de la Manresa ignasiana, com mitjançant la millora dels serveis turístics de gestió, difusió, comercialització, acollida i informació turística de la Manresa ignasiana i del projecte global de Manresa 2022. 


Llegir més
imagen

Manresa, entre els indrets visitats pels avaluadors de la Unesco que posen a examen el Geoparc de la Catalunya central

Dos avaluadors internacionals han estat els darrers dies de visita al Geoparc de la Catalunya central per avaluar la revalidació del títol de Geoparc Unesco per a quatre anys més. Entre les visites que han fet hi ha Manresa, on han estat informats del projecte Manresa 2022, entre altres.

 

Llegir més
imagen

Els responsables d'allotjaments de la comarca coneixen els projectes turístics i culturals de Manresa

Una quarantena de responsables d’allotjaments turístics de la comarca del Bages i alguns de zones properes han visitat aquest matí i migdia la ciutat de Manresa, on han fet un recorregut per diversos recursos patrimonials i turístics de la ciutat i han rebut informació de primera mà sobre projectes com Manresa 2022 o la marca Manresa com de Catalunya.


Llegir més
imagen

Manresa i Lleida planifiquen accions conjuntes en relació al Camí Ignasià

El regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, s'ha reunit avui, a Lleida, amb el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica d'aquesta ciutat, Rafael Peris, per concretar accions entre totes dues ciutats en base al traçat del Camí Ignasià, que discorre entre el País Basc i Catalunya, passa per Lleida i acaba a Manresa.


Llegir més
imagen

Professors de la universitat brasilera UFABC (Universitat Federal d'ABC), a Santo André, prop de Sao Paulo, visiten Manresa

Se’ls ha donat a conèixer les activitats pedagògiques que es fan a les escoles sobre els valors de la pau i el respecte, el projecte Manresa 2022 i els espais turístics de la Manresa ignasiana.


Llegir més
imagen

El Consell d'Infants de Manresa celebra l'últim plenari i descobreix les plaques del Camí del respecte

Més de 400 alumnes de  5è i 6è de primària de les escoles de Manresa han celebrat avui l’acte de cloenda del curs 2015-2016 en el qual han treballat  l’educació en valors per millorar la ciutat i la convivència a través del respecte.


Llegir més
imagen

El patronat de Fira de Manresa aprova el nomenament d'Albert Tulleuda com a gerent

El nou responsable de Fira de Manresa s’incorporarà al càrrec el proper 1 de juliol. La creació del nou càrrec directiu reforçarà l’estructura de l’ens, amb l’objectiu de potenciar la dinamització de la ciutat i els projectes estratègics i turístics

Llegir més
imagen

El conseller Jordi Baiget visita l'Ajuntament i una ExpoBages Ascensió 2016 amb èxit de públic

El titular d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya va visitar dissabte passat  el Saló de Sessions de l’Ajuntament, i va signar, al despatx de l’alcalde Valentí Junyent, el Llibre d’Honor de la Ciutat.

 

Llegir més
imagen

Es fan públics els guanyadors del concurs d'Instagram de la 2a edició de la Marxa del Pelegrí

La imatge guanyadora mostra un grup d’excursionistes que entren a Manresa creuant el Pont Vell, amb el santuari de la Cova al fons. El premi és una abonament al Cube per a tot un mes.

 

Llegir més
imagen

La presidenta de la Diputació visita l'Ajuntament de Manresa i la Cova de Sant Ignasi

Mercè Conesa ha estat rebuda per l’alcalde de Manresa, Valenti Junyent, ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat  i ha visitat el Saló de Sessions on es van proclamar les Bases de Manresa.


Llegir més