Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Turisme

imagen

Els regidors Mireia Estefanell i Joan Calmet visiten Narbona per reprendre-hi la relació institucional

Estefanell i Calmet, en representació del consistori manresà, han estat convidats per l’Ajuntament de Narbona al Festival Música i Història de Jordi Savall per restablir unes relacions institucionals entre les dues ciutats que van començar els anys noranta.


Llegir més
imagen

Torna el cicle “Sons del Camí” amb quatre concerts on l'espiritualitat és el denominador comú i amb la cantant Lídia Pujol a la Cova

El primer recital, a càrrec  de Yerko Fuenzalida, es farà el dimecres 27 de juliol. L’endemà serà el torn de la formació Sur, i el divendres 29, el grup turc Lokma. Els tres concerts es faran al Parc de la Seu a les 22 hores i seran gratuïts. Tancarà el cicle l’actuació de Lídia Pujol & músics a la Cova el dissabte 30 de juliol.


Llegir més

Presentació del cicle de música contemplativa Sons del Camí 2016

Dia: 18/07/2016
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala Sant Ignasi del Centre d’Espiritualitat de la Cova (Camí de la Cova s/n)
Intervenen:

-       Joan Calmet, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa

-       Lluís Pagès, gerent de la Fundació La Cova

-       Albert Galbany, coordinador del cicle Sons del Camí

Llegir més
imagen

Turisme i Barris, últims Diàlegs de participació ciutadana

Aquesta setmana finalitzen els Diàlegs que, oberts a la participació de tots els ciutadans de Manresa, serviran per elaborar el Pla de Govern fins al 2019.


Llegir més
imagen

Les entitats i col·laboradors ja escalfen motors per "acollir" i desenvolupar la propera Festa Major

Una trentena de representants de Manresa es va reunir ahir per fer-se una fotografia de grup al costat del conjunt escultòric l’Acollida, a la Plaça Fius i Palà. Aquesta trobada és la primera activitat  de la nova edició de la festa que està acabant de perfilar els darrers serrells de la seva programació. 


Llegir més
imagen

Comencen les obres a l'antic Col·legi de Sant Ignasi per habilitar els espais d'acollida del Camí Ignasià i ampliar els espais expositius del museu

Demà dimarts comencen les obres a l’ala sud de l’Antic Col·legi de Sant Ignasi, que estan destinades als nous espais d’acollida i punt d’arribada del Camí Ignasià, així com ampliar els espais expositius de la planta primera del Museu Comarcal del Bages. També es construirà una rampa a l’ala oest del claustre, en la primera fase dels nous accessos al museu.


Llegir més
imagen

Manresa presenta un projecte FEDER per valor de dos milions d'euros per promoure el projecte Manresa 2022

L’Ajuntament sol·licita fons europeus per al projecte que consisteix a promoure el projecte Manresa 2022, tant a través de la protecció i millora del patrimoni historicocultural de la Manresa ignasiana, com mitjançant la millora dels serveis turístics de gestió, difusió, comercialització, acollida i informació turística de la Manresa ignasiana i del projecte global de Manresa 2022. 


Llegir més
imagen

Manresa, entre els indrets visitats pels avaluadors de la Unesco que posen a examen el Geoparc de la Catalunya central

Dos avaluadors internacionals han estat els darrers dies de visita al Geoparc de la Catalunya central per avaluar la revalidació del títol de Geoparc Unesco per a quatre anys més. Entre les visites que han fet hi ha Manresa, on han estat informats del projecte Manresa 2022, entre altres.

 

Llegir més
imagen

Els responsables d'allotjaments de la comarca coneixen els projectes turístics i culturals de Manresa

Una quarantena de responsables d’allotjaments turístics de la comarca del Bages i alguns de zones properes han visitat aquest matí i migdia la ciutat de Manresa, on han fet un recorregut per diversos recursos patrimonials i turístics de la ciutat i han rebut informació de primera mà sobre projectes com Manresa 2022 o la marca Manresa com de Catalunya.


Llegir més
imagen

Manresa i Lleida planifiquen accions conjuntes en relació al Camí Ignasià

El regidor de Turisme i Festes de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, s'ha reunit avui, a Lleida, amb el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica d'aquesta ciutat, Rafael Peris, per concretar accions entre totes dues ciutats en base al traçat del Camí Ignasià, que discorre entre el País Basc i Catalunya, passa per Lleida i acaba a Manresa.


Llegir més