Sala de premsa

imagen

Manel Fontdevila parlarà d'art i humor avui al Casino

La xerrada s’emmarca dins del cicle Parlem d’Art que organitza conjuntament l’Ajuntament de Manresa i Cercle Artístic de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa diu que el repte de futur és compatibilitzar el creixement econòmic amb el desenvolupament sostenible

Valentí Junyent ha manifestat aquest propòsit en la inauguració del 2n Simposi de Producció Alimentària “Produccions Agrícoles” que s’ha celebrat aquest matí a la FUB i ha aplegat a unes 200 persones entre autoritats i experts en la matèria vinguts d’universitats i centres d’investigació de Catalunya, Espanya, França i Itàlia.

Llegir més
imagen

La Policia Local de Manresa impulsa una campanya preventiva per evitar atropellaments i accidents per Nadal

Aquest dissabte s’instal·laran tòtems informatius per conscienciar sobre els atropellaments. Amb el suport d’establiments de restauració i oci nocturn també es lliuraran tovalles i cartells informatius amb missatges de prevenció.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de pavimentació del camí transversal del Poal

Amb aquesta actuació es dóna resposta a una petició històrica de l’Associació de Veïns de la Mion – Puigberenguer per millorar la mobilitat i la seguretat d’aquest entorn. L’actuació ha abastat una longitud de 910 metres i ha tingut un cost de 75.294 euros.

Llegir més
imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat lliura els premis del concurs LlumCat 2015

El regidor de Cultura, Joan Calmet, ha lliurat els premis d’un concurs que enguany ha comptat amb 472 participacions.

Llegir més
imagen

L'humor en clau femenina, la música i la creació literària, protagonistes dels actes del Dia de la Dona a Manresa

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa acollirà aquest divendres, 6 de març, l’acte institucional que comptarà amb la intervenció de la Catedràtica de francès Anna Rotllan i es farà l’entrega de premis dels concursos de microrelats i dibuix.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix a la presentació del nou centre de simulació clínica al campus de Manresa de la Uvic-UCC

El Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic afegirà valor a la clínica universitària i als estudis de salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Llegir més
imagen

Gairebé 2.000 persones han visitat l'exposició de cliks medievals al carrer del Balç

Coincidint amb la Fira de l’Aixada, l’exposició ha esdevingut un autèntic èxit i ha permès donar a conèixer el carrer medieval a moltes persones que mai no l’havien visitat. La mostra de clicks restarà oberta fins al proper diumenge, 8 de març.

Llegir més
imagen

Demà s'inaugura al Selves i Carner una mostra amb les millors fotografies del concurs social de Foto Art 2014

L’exposició, que es podrà visitar fins el divendres 27 de març, exhibeix 46 fotografies seleccionades, d’un total de més de 500 obres presentades al llarg del concurs social 2014.

Llegir més
imagen

Dimarts que ve comencen les preinscripcions a P3 i primer d'ESO als centres escolars de Manresa

La preinscripció escolar per al curs 2015-2016 es podrà fer del 10 al 17 de març. Avui dimarts, a les 19.00 h, es farà una xerrada informativa a la FUB.

Llegir més
imagen

Manresa commemora el Dia d'Andalusia al Saló de Sessions de l'Ajuntament

 Per primera vegada les dues entitats andalusistes a Manresa uneixen esforços per celebrar un acte commemoratiu conjunt.  Durant l’acte, l’escriptor Tomás Gutierrez ha  fer una conferència sobre la cultura, la identitat i la parla andalusa.

Llegir més

Jornada d'Inclusió Social

Des del Programa d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Manresa us volem convidar a la Jornada d'Inclusió Social que organitzem el dimecres 25 de Març de 2015 de 9 a 14 hores a la FUB ( Fundació Universitària del Bages).

Llegir més

NEl Conoves activitats del Consell de Joves de Manresa

Dia: 28/02/2015
Hora: 11:30
Lloc: Sala premsa Ajuntament Manresa
Intervenen:

Pepe Baeza, Joel Garcia i Maria Campillo

Llegir més